-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Jonava“ pratęsė sutartis su A.Osipovu ir T.Simaičiu

Futbolo klubas „Jonava“ pratęsė sutartis su jau pažįstamais veidais Jonavos futbolo gerbėjams – klubo marškinėlius ir toliau vilkės Artiomas Osipovas bei Tadas Simaitis.
Artiomas Osipovas ir Tadas Simaitis
Artiomas Osipovas ir Tadas Simaitis / nuotr. FK „Jonava“

Tai bus antrasis sezonas „Jonavos“ ekipoje tiek gynėjui iš Rusijos, tiek vartininkui iš Klaipėdos. Praėjusį sezoną A.Osipovas patikimai žaidė gynyboje 16-oje rungtynių, o T.Simaitis – 9-iose.

28-erių gynėjas savo profesionalo karjerą pradėjo Ventspilio ekipoje, o po to žaidė kitose Latvijos ir Baltarusijos lygos komandose. Futbolininkas pasirodė net 52-ose rungtynėse vilkėdamas Rygos „Skonto“ marškinėlius ir spėjo pasižymėti aštuonis kartus.

27-erių vartininkas iš Klaipėdos savo profesionalo karjerą pradėjo „Šiaulių“ ekipoje dar 2008-aisiais. Po sėkmingos karjeros pradžios Šiauliuose Tadas buvo pastebėtas Europos lygose žaidžiančios Otelulo „Galati“ ekipos ir ten praleido du sezonus prieš grįždamas į gimtąją šalį.

T.Simaitis apsivilko Pakruojo „Kruojos“ marškinėlius, o po sezono persikėlė į Klaipėdą. Po metų Klaipėdoje, vartininkais vėl išvyko į užsienį – atstovavo aukščiausioje Azerbaidžano lygoje žaidžiančiai Gandžos „Kapaz“. Po karjeros etapo Azerbaidžane T.Simaitis 2017-ųjų vasarą prisijungė prie „Jonavos“ ekipos.

Klubo direktorius Zenonas Kamarūnas buvo patenkintas, jog pavyko pratęsti sutartis: „Artiomas ir Tadas jau pažįsta Jonavos miestą, stadioną, komandos draugus iš praėjusio sezono, tad manau, jog tai padės komandai jausti geresnį ryšį tiek aikštėje, tiek už jos ribų, o tai yra labai svarbu norint pasiekti aukščiausius rezultatus.“

Sudėtį formuojanti „Jonava“ pasiruošimą sezonui pradėjo sausio 3-iąją, o pirmąsias draugiškas rungtynes sužais sausio 13-ąją Vilniuje, kur susitiks su praėjusio sezono bronzos medalių laimėtojais „Trakais“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius