Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jose Mourinho: „Tai sunkiausias metas mano karjeroje“

Anglijos čempiono Londono „Chelsea“ treneris Jose Mourinho pripažino, kad sezono pradžia yra „sunkiausias karjeros metas su prasčiausiais karjeros rezultatais“.
Jose Mourinho
Jose Mourinho / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

„Premier“ lygos titulą ginanti ekipa per septynerias rungtynes sugebėjo iškovoti tik dvi pergales ir rikiuojasi vos 14-oje vietoje. Be to, komanda patyrė pralaimėjimą 1:2 prieš „Porto“ Čempionų lygoje.

Prieš savaitgalio rungtynes su „Southampton“ surengtoje spaudos konferencijoje J.Mourinho teigė, kad ši sunki situacija jam padės ateityje.

„Aš esu turėjęs didelių iššūkių. Aš nesakau, kad dabartinis iššūkis yra sunkus, sakau, kad tai blogiausias mano periodas karjeroje. Nesu buvę pralaimėjęs tiek daug rungtynių“, – kalbėjo J.Mourinho.

Portugalas pripažino, kad toks spaudimas jam nelabai patinka: „Man patinka spaudimas, kai mano komanda pirmauja lygoje, o antroje vietoje esantys varžovai atsilieka tik tašku. Tai man patinka.“

Vis dėlto, „Chelsea“ treneris teigė manantis, kad jo komanda gali nugalėti bet kokį varžovą, nes turi gerų futbolininkų. Nepaisant to, treneris įspėjo, kad mačas su „Southampton“ ir vėl nebus lengvas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius