Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Josepas Guardiola: finale žaisime su „Manchester United“

„Barcelona” klubo strategas Josepas Guardiola po patekimo į UEFA Čempionų lygos finalą teigė, kad jis nesiruošia kritikuoti teisėjų ir finale laukia „Manchester United” klubo. Priminsime, jog vakar „Barca” atsakomosiose pusfinalio rungtynėse 1:1 sužaidė su Madrido „Real” klubu, bet dėl laimėtų pirmųjų varžybų rezultatu 2:0 žengė į Čempionų lygos finalą.
Josepas Guardiola
Josepas Guardiola / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Pastarosios dvidešimt dienų mums buvo labai sunkios, nes žaidėme su viena iš stipriausių pasaulio komandų. Mūsų varžovai juk gali nupirkti viską, ką tik nori”, – sakė Guardiola.

„Labai dažnai rungtynių teisėjo darbas turi įtakos mačo baigčiai, bet mes viską padarėme pirmame mače ir dabar aš nenoriu kaltinti arbitro. Mes taip pat labai gerai žaidėme ir atsakomosiose rungtynėse”, – teigė strategas.

„Man bus labai didelė garbė vėl žaisti Čempionų lygos finale. Mums bus tikrai neapsakomas jausmas rungtyniauti „Wembley” stadione. Finalui turėsime ruoštis bei labai sunkiai dirbti”, – įsitikinęs J.Guardiola.

„Aš manau, jog mes finale žaisime prieš „Manchester United” klubą. Tokį finalą mes jau matėme pieš dvejus metus ir aš manau, jog seras Alexas Fergusonas vėl su savo ekipa žengs į finalą. Man bus garbė žaisti prieš tokio trenerio klubą”, – užbaigė „Barca” ekipos treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius