Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Josepo Guardiolos apsisprendimas dėl ateities – kitą savaitę

Miuncheno „Bayern“ treneris Josepas Guardiola antradienį žurnalistams prisipažino, jog planus apie savo tolimesnę ateitį jis atskleis jau kitą savaitę.
Pepas Guardiola
Pepas Guardiola / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

44-erių metų trenerio sutartis baigsis po šio sezono, o žurnalistų teigimu, juo domisi nemažai stipriausių Europos klubų, o tarp jų ir abu Mančesterio klubai „United“ ir „City“.

Po pergalės Vokietijos taurėje 1:0 prieš „Darmstadt“, J.Guardiola eilinį kartą susilaukė klausimų apie savo planus ir atskleidė, jog sprendimą apie tolimesnę ateitį praneš jau artimiausiu metu.

„Šiąnakt aš neturiu atsakymo. Jūs sužinosite atsakymą į šį klausimą kitą savaitę. Kitą savaitę viskas jau bus aišku“, - po rungtynių kalbėdamas su ARD atviravo J.Guardiola.

Dėl tolimesnės ispano karjeros kyla daugybė spekuliacijų. Buvęs „Bayern“ treneris Ottmaras Hitzfeldas teigė manantis, jog J.Guardiola jau yra apsisprendęs vykti į „Manchester City“ ekipą. Tuo tarpu Franzas Beckenbaueris galvoja, jog buvęs „Barcelona“ strategas gali pakeisti Louisą van Gaalą „Manchester United“ klube.

J.Guardiola prie „Bayern“ prisijungė 2013 metais, o per šį laikotarpį du kartus laimėjo „Bundesliga“ pirmenybes bei iškovojo po vieną „DFB Pokal“, FIFA klubų pasaulio taurės ir UEFA Supertaurės trofėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius