-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Benzemos tolimo šūvio ir K.Mbappe įvarčio pakylėti prancūzai – Tautų lygos čempionai

Milane įsikūrusiame „San Siro“ stadione vėlyvą sekmadienio vakarą finišavo 2020-2021 metų UEFA Tautų lygos sezonas. Turnyro finale įspūdingai sugrįžusi Prancūzijos rinktinė 2:1 nugalėjo Ispaniją ir iškovojo čempionės trofėjų.
Kairmas Benzema, Kylianas Mbappe ir Theo Hernandezas
Kairmas Benzema, Kylianas Mbappe ir Theo Hernandezas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pirmajame kėlinyje net 64 proc. laiko kamuolį kontroliavusi Ispanija žaidė kur kas energingiau ir jau po pertraukos už tai buvo apdovanota – 64-ąją minutę į priekį pasileidęs Mikelis Oyarzabalis užtikrintai nuginklavo Hugo Llorisą ir ispanus išvedė į priekį.

Tačiau tai buvo tik nuostabaus futbolo spektaklio pradžia. Po pirmojo įvarčio futbolas pasidarė atviresnis, o sparnus prancūzams užaugino tiesiog fantastiškas Karimo Benzemos tolimas šūvis 66-ąją minutę.

Madrido „Real“ puolėjas paleido neatremiamą patranką į tolimą vartų kampą, bet ispanų vartų apgultis tęsėsi ir po šio epizodo.

Galiausiai savo įvartį susimedžiojo ir Kylianas Mbappe – 80-ąją minutę Theo Hernandezas savo šalies ryškiausiam futbolo talentui atliko puikų perdavimą, o vienas prieš vieną su vartininku likęs K.Mbappe pelnė pergalingą įvartį.

Rungtynių pabaigoje ispanai turėjo keletą gerų progų rezultatą išlyginti, tačiau pasaulio čempionai atsilaikė ir tapo UEFA Tautų lygos čempionais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius