-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėjime sėdintis „Steaua“ savininkas neleido Giedriui Arlauskiui žaisti derbyje

Giedriui Arlauskiui, atrodo, atėjo sunkūs laikai Bukarešto „Steaua“ komandoje. Rumunijos aukščiausiame divizione pirmaujantis klubas sekmadienį miesto derbyje susitinka su "Rapid" komanda, kuri turnyro lentelėje yra paskutinė. Rumunijos žiniasklaida skelbia, kad lietuvio vartininko ir dar dviejų futbolininkų sudėtyje nebus, nes jie su komanda nepratęsė sutarčių.
Giedrius Arlauskis
Giedrius Arlauskis / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

27 metų vartininko ir „Steaua“ komandos sutartis baigiasi po šio sezono, o G.Arlauskis jos vis dar nepratęsė, nes laukia geresnių pasiūlymų iš kitų komandų. Tuo nepatenkintas kalėjime sėdintis klubo prezidentas Gigi Becali nurodė vartininką išbraukti iš komandos sudėties.

Be G.Arlauskio rungtynėse su „Rapid“ nežais ir Andrew Quailas ir Iasminas Latovlevici, kurių sutartys su komanda irgi bagiasi po sezono.

Žiemos perėjimo lango metu buvo skelbta, kad G.Arlauskiu domisi „Serie A“ rungtyniaujanti Florencijos „Fiorentina“ bei „Udinese“. Vis dėlto, sandėriai su šiomis ekipomis bent kol kas neįvyko.

Pagal tarptautines taisykles, žaidėjai, kurių sutartys su klubu baigiasi už 6 ir mažiau mėnesių, gali sudaryti išankstines sutartis su kitomis komandomis, į kurias persikeltų vasarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius