Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karščiausių A lygos komandų mūšyje – užviręs venesueliečio kraujas ir „Sūduvos“ pergalė

Penkerių rungtynių iš eilės nepralaimėję Vilniaus „Riteriai“ galiausiai vėl prisiminė pralaimėjimo skonį. Sostinės klubas svečiuose 0:2 nusileido A lygos lyderei Marijampolės „Sūduvai“.
Marijampolės „Sūduva“
Marijampolės „Sūduva“ / nuotr. Vytauto Kuralavičiaus

„Sūduva“ ir „Riteriai“ per pastarąsias penkerias rungtynes buvo karščiausios A lygos komandos. Per šį laikotarpį Marijampolės ir Vilniaus komandos buvo laimėjusios po keturis sykius ir surinkusios po 13 taškų.

Visgi komandoms susitikus tarpusavyje savo pranašumą įrodė čempionate pirmaujanti „Sūduva“.

Ją į priekį 58-ąją minutę išvedė Kule Mbombo, kuris jau septintą įvartį šiame sezone pelnė fantastišku smūgiu kaire koja.

Antrą įvartį „Sūduva“ pasiekė jau per pridėtą laiką, o dar prieš tai užvirė „Riterių“ venesueliečio Angelio Lezamos kraujas.

Saugas parkrito ant žemės po susidūrimo su Marku Beneta, o prie gulinčio „riterio“ prišoko Nacho Casesas, ėmęs priekaištauti varžovui dėl simuliacijos.

A.Lezama neapsikentė „Sūduvos“ ispano elgesiu ir pargriovė šį ant žemės, taip arbitrui Jurijui Paškovskiui nepalikdamas kito pasirinkimo, kaip tik trauktis iš kišenės raudoną kortelę.

Mažumoje likę „Riteriai“ neatsilaikė ir trečią pridėto laiko minutę praleido antrą įvartį – jį smūgiu iš aštraus kampo pelnė Jevgenas Jefremovas.

28 taškus per 11 rungtynių surinkusi „Sūduva“ išlieka tvirtai įsitaisiusi viršūnėje – antroje vietoje esantį ir vieneriomis rungtynėmis mažiau žaidusį „Panevėžį“ suvalkiečiai lenkia penkiais taškais.

„Riteriai“ su 14 taškų per 10 mačų rikiuojasi penkti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius