Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelias į pasaulio čempionatą: Švedija kausis su Italija, Danija – su Airija

Ištraukti UEFA zonos atrankos varžybų į kitų metų pasaulio futbolo čempionatą paskutiniojo etapo burtai, suskirstę į keturias poras aštuonias komandas, kurios ankstesniajame etape užėmė antrąsias vietas grupėse.
Pasaulio čempionato atrankos burtai
Pasaulio čempionato atrankos burtai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Italija žais su Švedija, Danija susitiks su Airija, Kroatija – su Graikija, o Šiaurės Airijos rinktinė mes iššūkį Šveicarijai.

Rinktinės sužais po dvejas rungtynes namuose ir išvykoje, kurios vyks lapkričio 9 ir 11 bei 12 ir 14 dienomis. Galios išvykos įvarčio taisyklė.

Nė vienai rinktinei šis planetos čempionatas nebūtų debiutinis, tačiau Šiaurės Airijos rinktinė pastarąjį kartą pasaulio čempionate žaidė dar 1986 metais, Airijos – 2002 metais, pastaruosius du čempionatus praleido ir Švedijos rinktinė.

Italai per visą istoriją planetos pirmenybėse nežaidė vienintelį sykį 1958 metais. Iš šių komandų 2014-ųjų pirmenybėse dar žaidė Šveicarija, Graikija ir Kroatija, o Danijos rinktinė pastarąjį čempionatą praleido, bet dalyvavo 2010-aisiais.

Iš Europos žemyno į pasaulio čempionatą jau pateko Prancūzijos, Vokietijos, Ispanijos, Serbijos, Lenkijos, Anglijos, Islandijos, Belgijos ir Portugalijos rinktinės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius