Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Koronavirusu užsikrėtė ir „Juventus“ gynėjas, C.Ronaldo spruko į gimtąją salą

Užsikrėtimas koronavirusu sukrėtė ne tik krepšinio, bet ir futbolo bendruomenę. Vėlyvą trečiadienio vakarą paaiškėjo, kad šia pavojinga liga serga Turino „Juventus“ gynėjas Daniele Rugani, kuris dar sekmadienį buvo registruotas Italijos čempionato rungtynėms.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip teigiama „Juventus“ pranešime, D.Rugani kol kas viruso simptomų nėra, tačiau jam padarytas koronaviruso testas buvo teigiamas.

Italijos čempionų klubas iš karto pranešė, jog „imasi visų izoliacinių priemonių, kurios yra privalomos“. Taip pat teigiama, kad tyrimai bus atlikti visiems, kurie turėjo bent menkiausią kontaktą su 25-erių D.Rugani.

Visos šalies čempionato „Serie A“ rungtynės dar pirmadienį buvo atšauktos iki balandžio 3-osios, o paaiškėjus apie teigiamą D.Rugani testą priemonių ėmėsi ir UEFA Europos lygoje žaidžiantis Milano „Inter“ klubas, prieš kurį „Juventus“ kovojo praėjusį sekmadienį.

Nors tose rungtynėse D.Rugani nuo suolo nepakilo, jis buvo registruotas rungtynėms ir sėdėjo ant atsarginių Turino komandos futbolininkų suolo.

„Inter“ nusprendė nedelsiant atšaukti rungtynes su Madrido „Getafe“, kurios buvo numatytos ketvirtadienį.

„Klubas yra pasiruošęs atlikti visas reikiamas procedūras savo nariams“, – teigiama „Inter“ pranešime.

D.Rugani dar sekmadienio vakarą socialiniame tinkle dalinosi pergalinga nuotrauka iš „Juventus“ persirengimo kambario.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį žinią apie užsikrėtimą koronavirusu patvirtino ir pats „Juventus“ žaidėjas.

„Jūs jau turbūt skaitėte naujienas. Noriu nuraminti visus, kurie jaudinasi dėl manęs, nes jaučiuosi gerai. Jaučiu pareigą padėkoti visiems gydytojams ir medicininiam personalui, kurie šiuo metu tvarkosi su šia išskirtine situacija ligoninėse. Noriu paskatinti visus laikytis taisyklių, kadangi virusas nesirenka! Darykime tai dėl savęs ir savo mylimų žmonių“, – rašė D.Rugani.

Į koronaviruso atvejį klubo viduje, panašu, sureagavo ir ryškiausia komandos žvaigždė Cristiano Ronaldo.

Portugalas jau prieš kelias dienas atsiribojo nuo komandos ir išvyko į gimtąją Madeiros salą, nors „Juventus“ vyriausiasis treneris Maurizio Sarri trečiadienį dar kvietė žaidėjus į bendrą treniruotę.

Klubas oficialiu pranešimu teigia, kad C.Ronaldo Italiją paliko dėl „naujienų, susijusių dabartine sveikatos situacija“.

Tiesa, spekuliuojama, kad 35-erių puolėjo išvykimas į gimtąją šalį nebūtinai reiškia, jog C.Ronaldo bando pabėgti nuo koronaviruso – prieš kelias dienas širdies smūgį patyrė jo mama, sveikstanti būtent Madeiroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius