TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Koronavirusu užsikrėtęs „Arsenal“ treneris kreipėsi į sirgalius: „Jaučiuosi geriau“

Koronaviruso diagnozę išgirdęs Londono „Arsenal“ vyriausiasis treneris Mikelis Arteta kreipėsi į sirgalius, kuriuos patikino, kad jau jaučiasi geriau.
Mikelis Arteta
Mikelis Arteta / „Scanpix“ nuotr.

Praėjusių metų gruodžio 20-ąją prie „kanonierių“ vairo stojęs 37-erių ispanas apie teigiamą koronaviruso testo rezultatą išgirdo ketvirtadienio vakarą.

Iš karto po to buvo uždaryta „Arsenal“ treniruočių bazė, o asmenims, kurie pastaruoju metu kontaktavo su M.Arteta, nurodyta izoliuotis namuose.

„Ačiū jums už šiltus žodžius ir paramą. Jau jaučiuosi geriau, – tviteryje rašė M.Arteta. – Visi mes susiduriame su didžiuliu ir nematytu iššūkiu. Kiekvieno sveikata dabar yra svarbiausias dalykas. Saugokite vieni kitus sekdami nurodymus. Kartu mes visa tai įveiksime.“

Nors prieš pat „Arsenal“ paskelbiant apie M.Artetos užsikrėtimą Anglijos „Premier“ lygos vadovai buvo priėmę sprendimą tęsti sezoną rungtynes rengiant be žiūrovų, penktadienį jau nuspręsta stabdyti čempionatą bent jau iki balandžio 3-osios.

M.Arteta tokį sprendimą pagyrė: „Premier“ lyga puikiai padirbėjo priimdama teisingus sprendimus“, – rašė ispanas.

„Arsenal“ klubas papildomų saugumo priemonių ėmėsi dar trečiadienį, po to, kai paaiškėjo, jog koronavirusu užsikrėtė Pirėjo „Olympiakos“ klubo savininkas Evangelos Marinakis.

Londono klubas prieš Graikijos ekipą varžėsi UEFA Europos lygos šešioliktfinalyje, o vasario 20-ąją besilankant Graikijoje daugelis „Arsenal“ žaidėjų kontaktavo su graikų klubo savininku.

Koronaviruso testai buvo atlikti didžiajai daliai „Arsenal“ žaidėjų ir personalo narių, tačiau liga diagnozuota tik M.Artetai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius