Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Koronavirusu užsikrėtęs „Montpellier“ saugas panardintas į dirbtinę komą

Prancūzijos aukščiausiame futbolo divizione „Ligue 1“ rungtyniaujančios „Montpellier“ futbolininkas Junioras Sambia tapo pirmuoju lygos žaidėju, kuriam diagnozuotas COVID-19 virusas. Visgi pasireiškę simptomai buvo tokie stiprūs, jog daktarai prancūzą įvedė į dirbtinę komą.
Junioras Sambia
Junioras Sambia / „Scanpix“ nuotr.

Bendraudamas su „The Sun“ futbolininko agentas atskleidė daugiau detalių apie sunkią jo auklėtinio padėtį: iš pradžių J.Sambia buvo pervežtas iš vienos ligoninės į kitą, kur atsidūrė intensyvios priežiūros skyriuje, o tuomet daktarai nusprendė užsikrėtusįjį panardinti į dirbtinę komą.

„Šiuo metu jo būklė stabili, – penktadienį Prancūzijos žiniasklaidai teigė agentas Fredericas Guerra. – Ji nei pagerėjusi, nei pablogėjusi.

Labai sunku. Junioras laikėsi visų saugumo priemonių ir karantinavosi. Greičiausiai virusas jį užklupo apsipirkinėjant parduotuvėje. Iš pradžių tris dienas jis tik viduriavo, o galiausiai antradienio rytą nuvyko į ligoninę.

Vėliau susisiekėme, kai Junioras tik buvo gavęs COVID-19 testo rezultatus. Tąkart jie buvo neigiami. Trečiadienį jis jau ruošėsi palikti ligoninę, tačiau būklė staigiai pablogėjo. Pakeitus dvi ligonines, galiausiai jis buvo įvestas į dirbtinę komą.“

„Scanpix“ nuotr./Junioras Sambia
„Scanpix“ nuotr./Junioras Sambia

23-ejų metų amžiaus atraminis saugas yra kilęs iš Liono, tačiau karantinavosi Monpeljė – mieste, kurio futbolo klubo garbę gina nuo 2018 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius