-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kroatijos čempionato finiše V.Dambrausko ekipa nusileido čempionams

Kroatijoje šeštadienio vakarą lyderių dvikova buvo pažymėtas šalies futbolo pirmenybių finišas. Nieko nelėmusiose rungtynėse Valdo Dambrausko vadovaujama Splito „Hajduk“ svečiuose paskutinėmis sekundėmis 1:3 pralaimėjo Zagrebo „Dinamo“.
Valdas Dambrauskas
Valdas Dambrauskas / „HNK Hajduk Split“ nuotr.

Visi rungtynių įvarčiai krito jau antroje mačo dalyje, o pirmieji į priekį išsiveržė šeimininkai iš Zagrebo – 53-ąją minutę pasižymėjo Bruno Petkovičius.

V.Dambrausko kariaunai rezultatui išlyginti prireikė ne vieno bandymo. Iš pradžių 68-ąją minutę Marko Livaja pelnytas įvartis buvo neįskaitytas dėl žaidimo ranka, tačiau svečių puolėjas galiausiai pasiekė savo – 90+4 min. rezultatas tapo lygus.

Rungtynės tęsėsi ir toliau, o netrukus krito net ir dar du įvarčiai, kurių autoriais tapo Zagrebo ekipos futbolininkai Mislavas Orsičius (90+10 min.) ir Martinas Baturina (90+12 min.).

Dviejų Kroatijos pirmenybių lyderių susitikimas įtakos galutinei rikiuotei neturėjo. „Dinamo“ (79 tšk.) klubas jau buvo užsitikrinęs eilinį čempionų titulą, kuris jam bus jau 23-iasis, ir vasarą varžysis dėl patekimo į UEFA Čempionų lygą.

„Hajduk“ (72 tšk.) tikrai liks antra, o tai jiems leis varžytis atrankoje į UEFA Europos Konferencijų lygos pagrindinį turnyrą.

Tiesa, lietuvio vadovaujamos ekipos šiame sezone dar laukia vienas labai rimtas darbas – Kroatijos taurės turnyro finalas prieš „Rijeka“ gegužės 26-ąją.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius