Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kruoją“ papildė Tomas Salamanavičius ir Rytis Pilotas

Lietuvos vicečempionė Pakruojo „Kruoja“ prieš kitą savaitgalį startuosiantį A lygos sezoną sukirto rankomis su dviem naujokais – Tomu Salamanavičiumi ir Ryčiu Pilotu. Taip pat pasirašyta nauja sutartis su Donatu Strockiu
Rytis Pilotas
Rytis Pilotas / fkekranas.lt nuotr

Vidurio gynėjas D.Strockis – toli gražu ne naujokas „Kruojos“ gretose. Futbolininkas prie komandos prisijungė dar 2012 m., o praėjusiame sezone stipriai prisidėjo prie to, jog klubas pasiektų rekordines aukštumas A lygoje.

21 metų T.Salamanavičius su „Kruoja“ naujajam sezonui rengiasi praktiškai nuo pasiruošimo pradžios, dalyvavo ir treniruočių stovykloje Kipre. Futbolininkas gali rungtyniauti ne tik krašte, tai – gana universalus žaidėjas. Naujokas profesionalo karjerą pradėjo „Ekrano“ klube, vėliau trumpam buvo paskolintas Gargždų „Bangai“, o praėjusiame sezone vėl vilkėjo Panevėžio klubo marškinėlius. Taip pat rungtyniavo šalies jaunimo rinktinėse.

R.Pilotas – dar vienas Lietuvos futbolo gerbėjams gerai žinomas žaidėjas. Taip pat kaip T.Salamanavičius, karjerą pradėjo „Ekrane“, o praėjusio sezono viduryje persikėlė į „Klaipėdos Granitą“. Dešiniajame gynybos krašte rungtyniaujantis R.Pilotas irgi yra atstovavęs įvairių amžių Lietuvos jaunimo rinktines.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius