Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

Kylianas Mbappe gėlė tautiečiams dėl elgesio su Lioneliu Messi: „Gėda“

„Paris Saint-Germain“ žvaigždė Kylianas Mbappe sukritikavo prancūzus dėl to, kaip šie elgėsi su Lioneliu Messi.

L.Messi iš „Barcelona“ klubo į PSG persikėlė 2021-siais, laimėjo du „Ligue 1“ titulus, tačiau neišvengė kritikos dėl demonstruojamo futbolo.

35-erių pasaulio čempionas po Paryžiaus komandos iškritimo iš Čempionų lygos dažnai buvo nušvilpinėjamas ir užgauliojamas PSG sirgalių.

L.Messi nepratęsė sutarties su Prancūzijos čempionais ir kelsis į „Inter Miami“ komandą. K.Mbappe stojo ginti savo buvusio bendražygio.

„Mes kalbame apie potencialiai geriausią žaidėją futbolo istorijoje. Niekada nėra smagu girdėti, kad Messi išvyksta. Asmeniškai, nesupratau, kodėl tiek daug žmonių džiaugėsi jo išvykimu.

Mes juk kalbame apie Messi, jis turi būti gerbiamas. Bet pagarbos Prancūzijoje jis negavo. Gėda, tačiau taip jau buvo. Tikiuosi, kad bus surasta kuo jį pakeisti“, – „La Gazzetta dello Sport“ sakė K.Mbappe.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Lionelis Messi ir Kylianas Mbappe
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Lionelis Messi ir Kylianas Mbappe

Prancūzas pridėjo, kad niekada nėra prašęs PSG klubo vadovų leisti jam persikelti į Madrido „Real“. K.Mbappe patvirtino, kad yra laimingas Paryžiuje, ten žais ir kitą sezoną, tačiau sutarties nepratęs.

Prancūzijos rinktinės superžvaigždė įžiebė diskusijų laužus, kuomet laišku PSG vadovus informavo apie tai, kad sutarties, galiojančios iki 2024-ųjų, nepratęs dar metams.

Dabar PSG rizikuoja prarasti K.Mbappe kitą vasarą, už tai klubas negautų nė cento. Kitas variantas – parduoti savo žvaigždę už didžiulius pinigus per artimiausius mėnesius.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kylianas Mbappe ir Lionelis Messi
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kylianas Mbappe ir Lionelis Messi

„Neprašiau nei būti parduodamas, nei būti paleistas į Madridą. Tiesiog patvirtinau, kad nenoriu aktyvuoti dar vienerių kontrakto metų. Mes nekalbėjome apie kontrakto pratęsimą su PSG, tačiau esu laimingas ten likdamas dar sezonui“, – teigė K.Mbappe.

ESPN pranešė, kad Madrido „Real“ gali jau šią vasarą bandyti nupirkti K.Mbappe. PSG viliasi už puolėją gauti apie 150 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius