Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

L.Messi ir S.Ramosas su Paryžiumi atsisveikino pralaimėjimu

Paryžiaus PSG nepavyko 2022-2023 m. sezono užbaigti pergale ir pakilia nata atsisveikinti su Prancūzijos sostinę paliekančiomis pasaulio futbolo ikonomis – Lioneliu Messi bei Sergio Ramosu.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / AP nuotr.

Prancūzijos čempionato paskutiniame ture nugalėtojo titulą jau anksčiau užsitikrinęs PSG (85 taškai) savo aikštėje 2:3 (2:2) pralaimėjo „Clermont“ (59) komandai.

Viskas prasidėjo S.Ramoso ir Kyliano Mbappe įvarčiais, atitinkamai, 16 ir 21 min., tačiau PSG dar iki pertraukos leido varžovams išlyginti rezultatą.

63 min. „Clermont“ pasižymėjo trečią kartą ir patys sezoną užbaigė pergale. Ši pergalė leido komandai finišuoti aštuntoje vietoje.

Antrą vietą užėmęs „Lensׅ“ (84), išvykoje 3:1 pranoko ir į antrąją lygą išsiuntė „Auxerre“ (35), o trečias likęs Marselio „Olympique“ (73), išvykoje 0:1 nusileido su aukščiausia lyga taip pat atsisveikinančiai „Ajaccio“ (26).

Vietas Europos taurių turnyruose taip pat pelnė „Rennes“ (68) ir „Lille“ (67), už brūkšnio paskutiniame ture palikę „Monaco“ (65).

Paskutiniame ture „Rennes“ išvykoje 2:1 pranoko „Brest“ (44), „Lille“ varžovų aikštėje sužaidė 1:1 su taip pat iš lygos iškritusiu „Troyes“ (24), o „Monaco“ namie 1:2 nusileido „Toulouse“ (48).

Bene didžiausiais paskutinio turo laimėtojais tapo „Nantes“ (36) futbolininkai, 1:0 įveikę paskutinėje vietoje likusį „Angers“ (18) ir taip išsaugoję vietą aukščiausioje lygoje.

Kiti rezultatai: „Lorient“ – „Strasbourg“ 2:1, „Nice“ – „Lyon“ 3:1, „Reims“ – „Montpellier“ 1:3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius