Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

L.Messi pripažįsta C.Ronaldo pasiekimus: „Jis fenomenalus žaidėjas“

Nors Madrido „Real“ ir „Barcelona“ klubų žaidėjai retai giria vienas kitą ir yra didžiausi varžovai Ispanijos čempionate, tačiau Lionelis Messi nepasididžiavo pagirti savo didžiausio varžovo.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / „Scanpix“/AP nuotr.

Penkis kartus geriausiu pasaulio futbolininku pripažintas L.Messi matė, kaip šį sezoną Cristiano Ronaldo vedamas Madrido „Real“ klubas ne tik laimėjo Ispanijos čempionatą, bet ir antrą kartą iš eilės pasidabino Čempionų lygos laurais.

C.Ronaldo jau dabar įvardijamas pagrindiniu pretendentu laimėti geriausiojo pasaulyje prizą antrus metus iš eilės ir pagal šių trofėjų skaičių pavyti argentinietį.

Tačiau L.Messi puikiai supranta, kad portugalas yra didis žaidėjas.

„Manau, kad mūsų varžymasis yra truputį žiniasklaidos išpūstas dalykas. Mes tiesiog stengiamės kas kartą būti geriausiais, stengiamės padėti savo komandoms, o tai, kas kalbama kitų, man nėra svarbu.

Jis yra fenomenalus žaidėjas, turi daug puikių savybių, kurias kasmet pagerina, todėl ir yra vienas geriausių pasaulio futbolininkų“, – „Tencent Sports“ sakė L.Messi.

Tame pačiame interviu paklaustas apie galimą išvykimą iš „Barcelona“ ekipos L.Messi nuramino gerbėjus: „Visada norėjau ir svajojau savo karjerą baigti „Barcelona“ klube.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius