Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lazio“ kovoje dėl antrosios vietos pasiekė labai svarbią pergalę

Šeštadienį prasidėjo 36-asis Italijos futbolo čempionato („Serie A“) turas. Pergales šeštadienį pasiekė Turino „Juventus“ ir Romo „Lazio“ vienuolikės.
„Lazio“ futbolininkų džiaugsmas
„Lazio“ futbolininkų džiaugsmas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 12 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Kovoje dėl antrosios vietos ir tuo pačiu tiesioginio kelialapio į UEFA Čempionų lygą labai svarbią pergalę pasiekė „Lazio“ futbolininkai, išvykoje 1:0 įveikę Genujos „Sampdoria“ ekipą.

Įvarčio autoriumi 54-ąją minutę tapo Santiago Gentiletti, įmušęs kampinio metu.

VIDEO: „Sampdoria“ – „Lazio“ 0:1

Su 66 taškais „Lazio“ aplenkė vienu maču mažiau žaidusią „Roma“ (64 tšk.) ir pakilo į antrą vietą. Trečioje pozicijoje esanti „Napoli“ (60 tšk.) ekipa dar taip pat turi šansų palypėti iki antros vietos.

Tik pirmos dvi „Serie A“ komandos gauna tiesioginius kelialapius į Čempionų lygą, likusi trečia turi kovoti papildomame atrankos raunde. 

Tuo tarpu čempionų titulą jau seniai užsitikrinęs Turino „Juventus“ klubas iškovojo jau 25-ąją pergalę. „Zebrai“ išvykoje 2:1 įveikė Milano „Inter“.

Mauro Icardi jau 9-ąją minutę išvedė „Inter“ į priekį, tačiau dar pirmajame kėlinyje (42 min.) Claudio Marchisio rezultatą išlygino. Jis įmušė 11 metrų baudinį.

Pergalingą įvartį 83-ąją minutę pelnė Alvaro Morata.

VIDEO: „Inter“ – „Juventus“ 1:2

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius