Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenkai įniršę: FIFA ketina stumti Rusiją link pasaulio futbolo čempionato?

Lenkijoje kyla pasipiktinimo banga. Dėl vietos pasaulio čempionate su Rusija turėjusi žaisti Lenkijos rinktinė jau paskelbė, kad to nedarys, bet FIFA, panašu, vis dar turi planų stumti rusus link planetos pirmenybių Katare.

Sebastianas Staszewskis iš „Interia“ portalo praneša, kad Lenkijos futbolo federacija parašė tris laiškus FIFA. Pirmasis buvo dar prieš brutalią invaziją dėl susirūpinimo, antrasis – pirmąją karo dieną dėl to, kad lenkai tikrai nevyks žaisti į Maskvą, trečiasis – dėl to, kad Lenkija apskritai atsisako žaisti prieš Rusiją.

Bet jokio atsakymo FIFA taip ir nepateikė.

Civilius gyventojus ir miestus bombomis griaunanti Rusija dar negavo bausmės, jei kalbėsime apie jos nacionalinę komandą.

Kovo 24-ąją Lenkija su Rusija turėtų žaisti Maskvoje. Tai – papildomo atrankos į pasaulio čempionatą etapo pusfinalis, kitame susigrumti turi Čekija ir Švedija.

Bet dabar FIFA svarsto galimybę nukelti šias kovas į birželio mėnesį, taip tikėdamasi, jog Rusijos atžvilgiu pasaulio požiūris apsivers 180 laipsnių.

Į birželį jau nukeltos Škotijos ir Ukrainos rungtynės, tačiau tai suprantama – karo krečiama šalis negali surinkti komandos, kurios didžioji dalis žaidėjų rungtyniauja gimtinėje.

Lenkijos futbolo federacijos atstovas Jakubas Kwiatkowskis nerinko žodžių.

„Žinome tiek, kad nieko nežinome. Siuntėme tris laiškus FIFA per paskutines dvi savaites ir negavome nė vieno atsakymo. Toks elgesys nėra rimtas. Mes kalbame apie pasaulio čempionatą, apie FIFA turnyrą. Turime ir beprecedentę situaciją, kai viena šalis atakuoja kitą. Toks požiūris yra gėdingas. Bet matome, kad FIFA gėdos jausmo neturi“, – „TVP Sport“ kalbėjo federacijos atstovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius