Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Leonelis Messi: Sergio Aguero privalo prisijungti prie „Real“

Lionelis Messi ragina komandos draugą Argentinos rinktinėje Sergio Aguero sugrįžti į Ispaniją. Aguero neseniai buvo sietas su persikėlimu į Madrido „Real“, bet „Manchester City“ strategas Roberto Mancini atmetė galimybę mainyti savo puolėją į Gonzalo Higuainą.
Sergio Aguero
Sergio Aguero / „Scanpix“ nuotr.

Argentinos rinktinės puolėją, kuris šį sezoną Anglijos čempionato lyderiams jau pelnė 21 įvartį, persikelti į „Real“ skatina ir uošvis – Diego Maradona.

23-ejų argentinietis iš „Real“ priešų Madrido „Atletico“ į „Manchester City“ persikėlė praėjusią vasarą. Pranešama, kad Aguero atsisakė prisijungti prie Jose Mourinho komandos.

Nepaisant to, jog žaidžia aršiausių „Real“ priešų – „Barcelona“ ekipoje, L.Messi taip pat ragina savo tautietį grįžti rungtyniauti į Ispaniją.

„Jei jis vyks į „Real“, esu tikras, jog tai jam suteiks daug džiaugsmo. Jei tai jam geriausia, aš būsiu laimingas, nes jis mano draugas,“ – „Radio 9“ teigė Messi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius