Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LFF nesulaukia „Šilutės“ atsakymo

Lietuvos futbolo federacija (LFF) kol kas negali paskelbti 2010 metų sezono I lygos tvarkaraščio, nes ne visi klubai yra pateikę galutinį apsisprendimą dėl savo dalyvavimo, skelbia LFF svetainė internete.
Futbolo aikštė
„Šilutė“ apsispręsti privalės iki kovo 19 dienos / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Šilutė

Praėjusių penktadienį LFF Vykdomojo komiteto posėdyje buvo nuspręsta, kad LFF I lygos čempionate šiais metais dalyvaus ne daugiau 10 komandų.

Pasak LFF varžybų vykdymo skyriaus direktoriaus Nerijaus Dunausko, didžiausia problema sudarant LFF I lygos čempionato tvarkaraštį yra „Šilutės“ neapsisprendimas dėl dalyvavimo I lygoje.

„Iki kovo 12 dienos klubas turėjo informuoti dėl dalyvavimo I lygoje, tačiau atsakymo nesulaukėme. Negavę oficialaus atsakymo, negalime paruošti LFF I lygos čempionato tvarkaraščio. Tai sukelia papildomų sunkumų tiek federacijai, tiek I lygos klubams ir jų gerbėjams“, - teigė N.Dunauskas.

Antradienį LFF klubui išsiuntė oficialų kreipimąsi, kuriame buvo nurodytas paskutinis terminas dėl FK „Šilutė“ apsisprendimo dalyvauti I lygos čempionate - kovo 19 d. 12 val. Sulaukus klubo atsakymo bus paruoštas ir paskelbtas čempionato tvarkaraštis.

LFF I lygos čempionato startas numatytas balandžio 10 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius