-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Lietavą“ papildė blogiausiu visų laikų „West Ham“ pirkiniu išrinktas vokietis

Puikiai „SMScredit.lt A lygoje“ startavusi Jonavos „Lietava“ pasipildė „Premier“ lygoje rungtyniavusiu 27 metų Vokietijos pilietybę turinčiu Savio Nsereko.
Savio Nsereko – blogiausias visų laikų WHU pirkinys
Savio Nsereko – blogiausias visų laikų WHU pirkinys

Ugandoje gimęs, tačiau Vokietijos pilietybę turintis S.Nsereko jaunystėje buvo laikomas būsima žvaigžde, būdamas vos 16 metų debiutavo Italijos „Serie B“ pirmenybėse.

Saugas apie save futbolo pasauliui žinią paskleidė 2008 metų Europos (U-18) futbolo čempionate. Tada S.Nsereko su Vokietijos rinktine tapo Senojo žemyno čempionu ir buvo pripažintas geriausiu turnyro futbolininku.

2009 m. jo talentu neabejojo Londono „West Ham United“ klubas, įsigijęs vokietį iš „Brescia“ už tuomet anglų klubui rekordinę 9 mln. svarų sterlingų sumą.

Visgi S.Nsereko nepateisino į jį dėtų vilčių: futbolininkas Anglijos klube praleido vos pusmetį, sužaidė dešimt susitikimų, vos kartą pradėdamas „Premier“ lygos rungtynes starto sudėtyje.

„West Ham“ žaidėją išsiuntė į „Fiorentina“, kur jis taip pat neįsitvirtino. Jo karjera po truputį smigo žemyn, pastaruoju metu jis žaidė „Beroe Stara Zagora“ komandoje Bulgarijos lygoje.

Visai neseniai „West Ham“ ekipos žaidimą stebintis portalas readwestham.com išrinko S.Nsereko blogiausiu visų laikų Londono klubo pirkiniu. 

2012 metų spalį S.Nsereko buvo areštuotas Tailande, kai suklastojo savo paties pagrobimą ir reikalavo iš savo šeimos narių 25 tūkst. eurų išpirkos.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius