Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lietuvių agoniją pratęsusi Malta trimituoja: „Taškas – visiškai pelnytas“

Ketvirtadienio vakarą pirmąjį tašką 2018 metų pasaulio čempionato atrankose iškovojusius Maltos futbolininkus gyrė ne tik šią rinktinę treniruojantis italas Pietro Ghedinas, bet ir šios mažytės Viduržemio jūros salos žurnalistai. Šeimininkai sugebėjo 1:1 ištraukti lygiąsias su savo žaidimo ir toliau nerandančia Lietuvos komanda.
Maltos futbolininkai sulaukė pagyrų
Maltos futbolininkai sulaukė pagyrų / MFA nuotr.

„Džiaugiuosi, jog pagaliau iškovojome pirmąjį tašką, bet šiek tiek apmaudu, kad nepavyko laimėti. Kaip bebūtų, lygiosios yra pozityvus rezultatas, ypač žinant, jog turėjome žaisti be kelių savo svarbių žaidėjų“, – po mačo kalbėjo Maltos rinktinės strategas.

Didžiausio šalyje dienraščio „Times of Malta“ antraštė penktadienio rytą taip pat trimitavo apie pagaliau nutrauktą taškų badą.

„Drąsi Malta uždirbo pirmąjį tašką grupėje“, – iš Takali nacionalinio stadiono rašė šio dienraščio žurnalistas Valhmoras Camilleri.

„Maltai galiausiai pavyko nutraukti nesėkmių seriją, ketvirtadienio vakarą 1:1 namuose sužaidus su Lietuva. Rezultatas yra visiškai pelnytas, kadangi komanda sužaidė dar vienas solidžias rungtynes. Dabar P.Ghedinui belieka tikėtis, kad šis pozityvus mačas įkvėps jo auklėtinius ir pakiliomis nuotaikomis užbaigti šį atrankos ciklą Slovakijoje“, – rašo „Times of Malta“.

Labai panašias nuotaikas skaitytojams transliavo ir „The Malta Independent“.

„Visiškai nusipelnėme šio taško, kadangi vyrai ne tik žaidė labai elegantišką futbolą, bet ir demonstravo ypatingą kantrybę“, – rašoma laikraštyje.

„Pagaliau pirmasis taškas, – skelbė vietos kalba leidžiamas „In-Nazzjon“. – Ir jis uždirbtas prakaitu ir labai solidžiu žaidimu.“

„Pagaliau pirmasis pozityvus rezultatas po aštuonių iš eilės nesėkmių. Mače su Lietuva tikrai nusipelnėme bent jau to“, – antrino ir „L-Orizzont“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius