-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Lietuvos paplūdimio futbolo čempionate ryškėja lyderiai

Savaitgalį prie Kupiško marių vyko „Stiklita“ Lietuvos paplūdimio futbolo čempionato II turas. Po jo paaiškėjo dėl aukštesnių ir žemesnių vietų kovojančios komandos.
Lietuvos paplūdimio futbolo čempionato II turo akimirka
Lietuvos paplūdimio futbolo čempionato II turo akimirka / nuotr. LFF

Kupiškyje aštuonios ekipos sužaidė paskutines rungtynes pirmoje ir antroje grupėje bei pasiskirstė į stipresnę A ir silpnesnę B grupę.

Pirmoje grupėje nugalėjo buvusių Lietuvos rinktinės futbolininkų Ramūno Radavičiaus ir Mindaugo Kalono vedama „Avelitos“ komanda (9 tšk.), iškovojusi pergalę prieš Lietuvos čempionų „Igol“ klubą (6 tšk.) 5:3. Vienos stipriausių Lietuvos komandų pateko į A grupę ir sužaidė dar vienas tarpusavio rungtynes. Jose „Igol“ atsirevanšavo varžovams ir iškovojo pergalę 6:4.

Į stipresnę A grupę taip pat pateko antroje grupėje triumfavęs „Audros“ klubas (9 tšk.) bei vietinius žiūrovus pradžiuginusi Kupiškio „Narjantos“ (6 tšk.) komanda. Naujai sudarytoje grupėje pastaroji ekipa nugalėjo „Audrą“ 4:2.

Į B grupę pateko trečioje-ketvirtoje vietoje savo grupėse likusios komandos – „Prienai“, „Baltija“, FCI ir „Olimpas“. Ekipos jau sužaidė vienerias rungtynes: „Prienai“ 5:4 įveikė „Olimpą“, o „Baltija“ 7:4 palaužė FCI futbolininkus.

Kupiškyje šalies pirmenybės vyko po metų pertraukos. Į Aukštupio paplūdimio futbolo aikštelėje vykusias varžybas gausiai susirinko vietiniai aistruoliai, kurie turėjo galimybę dalyvauti žaidimuose su kamuoliu bei laimėti prizus.

„Stiklita“ paplūdimio futbolo pirmenybės finišuos liepos 26 dieną Nidos paplūdimyje vyksiančiame finaliniame ture.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius