-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lionelis Messi dėl pralaimėjimo Brazilijai apkaltino teisėjus

Argentina „Copa America“ pusfinalyje krito prieš Brazilijos rinktinę rezultatu 0:2. Vienas geriausių pasaulio futbolininkų Lionelis Messi pralaimėjimo priežasčių ieškojo teisėjų darbe.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Argentinos kapitonas bei „Barcelonos“ legenda mano, jog dauguma teisėjų sprendimų buvo nukreipti prieš jo komandos draugus. Anot futbolininko, blogi teisėjų sprendimai turėjo įtakos Roberto Firmino ir Gabrielio Jesuso įmuštiems įvarčiams.

L.Messi teigė, jog argentiniečiai turėjo būti apdovanoti vienuolikos metrų baudiniu, kai rezultatas buvo 0:1, tačiau teisėjas iš Ekvadoro Roddy Zambrano pražangos neužfiksavo ir netrukus Argentinos futbolininkai vėl traukė kamuolį iš savo vartų.

„Jie nebuvo geresni už mus. Pirmas įvartis krito anksti, o kitas buvo įmuštas dėl neužfiksuoto vienuolikos metrų baudinio mūsų naudai. Teisėjavimas buvo pašėlęs – baudiniai turėjo būti mušami po pražangų prieš Nicolasą Otamendi ar Sergio Aguero,“ – teigė penkis kartus geriausiu pasaulio futbolininku pripažintas argentinietis.

„Jis (aut. past. teisėjas) buvo brazilų pusėje. Kiekviena diskutuotina situacija buvo traktuojama ne į mūsų pusę. Tai ne pasiteisinimas, bet tiesa tokia, jog šiame turnyre teisėjai švilpė po kvailiausių dalykų – žaidimo ranka, vienuolikos metrų baudinių – bet šiandien teisėjai net nepasinaudojo vaizdo peržiūros galimybe“.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Sergio Aguero ir Lionelis Messi
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Sergio Aguero ir Lionelis Messi

Nepaisant nuviliančio rezultato, L.Messi liko patenkintas savo komandos pasirodymu ir tiki šviesia jos ateitimi.

„Tai buvo geriausios mūsų rungtynės „Copa America“ turnyre prieš Brazilijos komandą, kuri kiekvienoje pozicijoje turi fantastiškų žaidėjų. Vyrukai parodė didžiulį pasiaukojimą ir nusipelno pagarbos. Argentina dar turi kur patobulėti“.

Tuo tarpu brazilų kapitonas Dani Alvesas pasidžiaugė sunkia pergale: „Argentina buvo labai sunki varžovė. Turėjome įdėti milžiniškas pastangas, kad pasiektume rezultatą, tačiau tai tėra vienu žingsniu arčiau mūsų tikslo. Tai ko tikimės, mes įvykdome, tačiau supratome nuo pat pradžių, jog lengva nebus. Daugelis žmonių mumis netikėjo, bet mes labai tikime tuo, ką darome“.

Brazilija finale susitiks su Čilės ir Peru pusfinalio poros nugalėtoju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius