Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Liverpool“ persiviliojo Čempionų lygoje spindėjusį japoną

„Liverpool“ klubas oficialiai pranešė, kad komandą nuo sausio 1-osios papildys su „Salzburg“ marškinėliais UEFA Čempionų lygoje spindėjęs japonas Takuma Minamino.
Takuma Minamino
Takuma Minamino / „Scanpix“ nuotr.

Japonijos rinktinei atstovaujantis 24-erių saugas Anglijos komandoje žais iki 2024-ųjų metų.

T.Minamino dėmesį į save atkreipė fantastiškai pradėdamas šį sezoną – japonas Austrijos pirmenybėse per 11 mačų pasižymėjo 5 sykius ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus, o Čempionų lygoje įmušė 2 įvarčius ir triskart asistavo komandos draugų smūgiams.

Jo atstovaujama Zalcburgo ekipa grupių etape pasirodė netikėtai sėkmingai – Austrijos čempionai iki paskutinio turo turėjo šansų patekti į kitą etapą iš grupės, kurioje buvo ir „Liverpool“ bei „Napoli“, bei iš viso surinko 7 taškus.

Pats T.Minamino jau spėjo pasižymėti ir prieš būsimąją savo komandą, kai pelnė įvartį spalį „Liverpool“ 4:3 laimėtose rungtynėse „Anfield“ stadione.

„Mano svajonė visada buvo tapti „Liverpool“ žaidėju. Esu sujaudintas galimybe čia atvykti. Žaisti „Premier“ lygoje taip pat buvo mano tikslų sąrašo viršuje“, – pasirašęs kontraktą kalbėjo T.Minamino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius