Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Luisas Suarezas: niekada negalėjau pagalvoti, kad kada žaisiu „El Clasico“

Vienas „Barcelona“ lyderių Luisas Suarezas pripažįsta, kad jis niekada negalvojo, jog rungtyniaus „El Clasico“ rungtynėse.
Luisas Suarezas
Luisas Suarezas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

28-erių metų futbolininkas praėjusią vasarą iš „Liverpool“ atvyko į „Barcą“. Dėl diskvalifikacijos urugvajietis privalėjo praleisti sezono pradžią, tačiau pirmosios rungtynės vilkint katalonijos klubo marškinėlius buvo būtent žaidžiant su Madrido „Real“. Vis dėlto, debiutas nebuvo sėkmingas ir katalonai pralaimėjo 1:3.

„Aš niekada negalėjau pagalvoti, kad žaisiu tokio mąsto rungtynėse kaip „El Clasico“, – teigė Urugvajaus rinktinės narys. – Labai jaudinausi, kai mano pirmosios rungtynės buvo būtent šiame mūšyje“.

„Tačiau šios rungtynės man buvo labai svarbios. „El Clasico“ reikia mėgautis, o tuo metu aš to nedariau. Tikėkimės, kad šiandien tai galėsiu padaryti“, – pasakojo puolėjas.

Per 26 rungtynes 13 įvarčių įmušęs L.Suarezas taip pat kalbėjo apie savo svarbą komandai: „Esu labai laimingas Barselonoje ir jaučiu, kad komandai esu reikalingas ir padedu pasiekti kuo geresnių rezultatų.“

Šiandien antroji šio sezono „El Clasico“ dvikova „Camp Nou“ stadione prasidės 22 valandą Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius