Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Luisas Suarezas už įkandimą Giorgio Chiellini paduotas į teismą Italijoje

Vartotojų teises ginantis profsąjungų susivienijimas („Codacons“ – it.) padavė Urugvajau futbolo rinktinės lyderį Luisą Suarezą į teismą už įkandimą Giorgio Chiellini per Pasaulio futbolo čempionato rungtynes. Italijos teisė leidžia kelti bylas, kuomet šalies pilietis nukenčia už Italijos ribų.
Luisas Suarezas
Luisas Suarezas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Romos teismas pranešė, kad L.Suarezui yra iškeltas ieškinys, kuris bus svarstomas. Pranešama, kad nei G.Chiellini, nei Italijos futbolo federacija prie ieškinio neprisidėjo – tai „Conalons“ iniciatyva.

„Dabar tiesiog laukiame, ką teismas nuspręs. Jeigu, kaip mes ir patariame, teismas L.Suarezo veiksmuose įžvelgs potencialų nusikaltimą, tada bus galima nagrinėti foto ir vaizdo medžiagą“, – sakė „Conalons“ prezidentas Carlo Rienzi.

Šių metų birželio 24 dieną Pasaulio futbolo čempionato rungtynėse tarp Urugvajaus ir Italijos rinktinių L.Suarezas įkando G.Chiellini į petį.

Jau ne pirmą kartą šitaip nesportiškai pasielgusį „Liverpool“ futbolininką FIFA nubaudė 4 mėnesių diskvalifikacija, o nukentėjusysis G.Chiellini po to teigė, kad bausmė yra per griežta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius