Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lukas Spalvis – Danijos Superlygos mėnesio žaidėjas

Lietuvos futbolininkas Lukas Spalvis buvo išrinktas geriausiu Danijos Superlygos balandžio mėnesio žaidėju.
Lukas Spalvis
Lukas Spalvis / http://fodbold.aabsport.dk nuotr.
Temos: 1 Lukas Spalvis

„Aalborg“ futbolininkui prizas buvo įteiktas prieš rungtynes su „Esbjerg“, kurias lietuvio klubas pralaimėjo 0:2. Iki čempionato pabaigos likus trejoms rungtynėms, „Aalborg“ gali prarasti vienvaldžio lyderio poziciją.

Iš viso lietuvis balandį Danijos čempionate įmušė šešis įvarčius į „Midtjylland“, „Brondby“ ir OB vartus. Visus tris kartus lietuvis pasižymėjo dukart.

Vos 19 metų lietuvis Lukas Spalvis Danijos futbolo čempionate nuo kovo pabaigos tapo tikru vartininkų siaubu. Ir daro tai puolėjas ne bet kur, o lygos lyderių komandoje „Aalborg“. Per šešerias balandį žaistas rungtynes L.Spalvis įmušė net septynis įvarčius, o jo ekipa ne tik pirmauja Danijos pirmenybėse, bet ir pateko į šalies taurės finalą.

Per 17 pirmųjų Danijos čempionato  rungtynių lietuvis į komandos paraišką mačui buvo įtrauktas tik šešis kartus, o aikštėje pasirodė  vos trissyk. Vis dėlto, dėl traumos iškritus keliems žaidėjams nuo vasario pabaigos per 11 rungtynių L.Spalvis tik kartą nežaidė startinėje sudėtyje ir įmušė 8 įvarčius. Įdomiausia, kad visus juos – dubliais.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius