Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lukas Spalvis vėl muša įvarčius Danijos futbolo taurės turnyro rungtynėse

Lukas Spalvis vėl įmušė įvartį, o jo Olborgo „Aalborg“ klubas po penkerių metų pertraukos vėl žais Danijos futbolo taurės turnyro finale.
Lukas Spalvis
Lukas Spalvis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Trečiadienį atsakomosiose pusfinalio rungtynėse „Aalborg“ futbolininkai namuose 2:1 (2:0) antrąsyk nugalėjo antroje pagal pajėgumą šalies lygoje žaidžiančią „Horsens“ ekipą.

Iki 59 minutės žaidęs 19-metis puolėjas iš Lietuvos pasižymėjo pirmojo kėlinio pabaigoje (45+1) ir padidino šeimininkų persvarą iki 2:0. Beje, tai jau septintas L.Spalvio įvartis per pastarąsias penkerias Danijos futbolo čempionato ir taurės turnyro rungtynes.

Pirmąjį įvartį šeimininkams atsakomajame susitikime pelnė Kaspetas Kuskas (28 min.), o svečių gretose įvarčiu pasižymėjo Andre Bjerregaardas (82 min.).

Pirmąsias rungtynes svečiuose Olborgo vienuolikė laimėjo 3:1 (1:0).

„Aalborg“ klubo varžovas finale paaiškės ketvirtadienį po kitų atsakomųjų pusfinalio rungtynių, kuriose „FC Nordsjaelland“ ekipa savo aikštėje bandys atsirevanšuoti „Kobenhavn“ vienuolikei už nesėkmę svečiuose rezultatu 0:1.

Vienuoliktą kartą į Danijos futbolo taurės turnyro finalą patekę Olborgo „Aalborg BK“ futbolininkai paskutinį sykį lemiamą dvikovą žaidė 2009 metais, o taurę laimėjo vos du kartus – 1966 ir 1970 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius