Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Bielsos kariauna sudavė skaudų smūgį „Tottenham“ ekipos ambicijoms

Solidų sezoną žaidžianti „Leeds United“ ekipa Anglijos „Premier“ lygos 35-ajame ture nuėmė Londono „Tottenham“ klubo skalpą. Marcelo Bielsos kariauna namuose triumfavo rezultatu 3:1 ir pakilo į pirmąjį turnyrinės lentelės dešimtuką.
Patrickas Bamfordas su komandos draugais džiaugiasi įvarčiu
Patrickas Bamfordas su komandos draugais džiaugiasi įvarčiu / „Scanpix“ nuotr.

Rungtynių pradžioje aikštės šeimininkai pasinaudojo šiurkščia varžovų gynėjo Sergi Reguilono klaida prie pat savų vartų – laiku ir vietoje atsidūręs Stuartas Dallasas 13-ąją minutę pelnė pirmą dvikovos įvartį.

Svečiai greitai surengė rezultatyvų atsaką – 25-ąją minutę Dele Alli atliko puikų perdavimą Son Heung-Minui.

Atrodė, kad „Spurs“ futbolininkai šiame mače visiškai perėmė iniciatyvą, kai kamuolys varžovų vartų tinkle suspurdėjo po Harry Kane'o tikslaus smūgio, tačiau po VAR peržiūros puolėjui buvo užfiksuota milimetrinė nuošalė.

Prieš pat pirmojo kėlinio pabaigą „Leeds United“ dar kartą išsiveržė į priekį – po Egzijano Alioski perdavimo 42-ąją minutę savo 15-tąjį įvartį pirmenybėse sumedžiojo Patrickas Bamfordas.

Antroje mačo dalyje ir toliau nesisekė H.Kane'ui – ir antrasis anglo įvartis buvo neįskaitytas dėl nuošalės, o po puolėjo atlikto baudos smūgio kamuolys atsimušė į skersinį.

„Tottenham“ visas savo pajėgas metė į puolimą ir už tai turėjo susimokėti – 84-ąją minutę tik spėjęs apšilti kojas Rodrigo nubaudė varžovus ir įtvirtino šeimininkų pergalę.

Tai dar vienas stiprus smūgis Londono klubo ambicijoms kitąmet žaisti UEFA Čempionų lygoje. Su 56 taškais „Spurs“ išlieka šešti ir 5 taškais atsilieka nuo ketvirtoje vietoje esančių „Chelsea“ futbolininkų, kurie dar yra sužaidę ir vieneriomis rungtynėmis mažiau.

Savo ruožtu „Leeds United“ su 50 taškų pakilo į devintąją poziciją.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius