Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Makabriška – klubas paskelbė apie gyvo žaidėjo mirtį, jam surengta tylos minutė

Neįtikėtina klaida užfiksuota Airijoje, kur mėgėjų futbolo klubas paskelbė apie savo žaidėjo mirtį ir net jam surengė tylos minutę, nors jis yra gyvas. Klubas taip siekė, kad būtų atidėtos futbolo rungtynės, bet peržengė ribą.
Tylos minutė
Tylos minutė / facebook nuotr.

Dublino klubas „Ballybrack FC“ pranešė Leinsterio lygai, kad jų žaidėjas Fernando Nuno La-Fuente mirė motociklo avarijoje.

Dėl to jų rungtynės su „Arklow Town“ ekipa buvo atidėtos, o kitose lygos rungtynėse buvo surengta tylos minutės akcija.

Tačiau paaiškėjo, kad futbolininkas yra gyvas, tiesiog išvyko į gimtąją Ispaniją. Lyga nusprendė ištirti šį incidentą.

Lyga net buvo įdėjusi nekrologą į vietinį Airijos laikraštį ir pareiškė „nuoširdžią užuojautą“ futbolininko šeimai ir „Ballybrack FC“ klubui.

„Pasirodo, kad buvo padaryta nepateisinama klaida klubo administracijoje, kai ši atsiuntė pranešimą apie žaidėjo mirtį Leinsterio lygai. Buvo sušauktas skubus pasitarimas ir minėtas žmogus buvo atleistas. Klubas susisiekė su Fernando ir patvirtino jo buvimo vietą. Dėkojame, kad jis priėmė mūsų atsiprašymą. Ši nepateisinama klaida buvo padaryta žmogaus, kuris turi rimtų asmeninių sunkumų. Šiuo metu galime pasiūlyti tik nuoširdų atsiprašymą lygai ir varžovams bei klubams, kurie mums reiškė užuojautą“, – skelbiama oficialiame klubo pasiaiškinime.

Lygos atstovai negalėjo patikėti tokia klubo klaida ir papasakojo visą įvykių eigą.

„Jaunas vyrukas nemirė motociklo avarijoje praėjusį ketvirtadienį. Jis grįžo į Ispaniją prieš keturias ar penkias savaites. Mes paskambinome klubui, nes norėjome pareikšti užuojautą ir apsilankyti mišiose, susitikti su žaidėjo šeima ir kažkaip pagelbėti sunkioje situacijoje. Mums tada pasakė, kad žaidėjas buvo parskraidintas šeštadienį atgal į Ispaniją. Tas skambutis mums sukėlė įtarimų. Kaip galima mirti anksti penktadienio rytą ir būti nuskraidintam į Ispaniją šeštadienį? Mes patikrinome ligonines. Niekur nebuvo informacijos apie šį žaidėją. Žinoma, keli jo komandos draugai paskelbė informaciją socialiniuose tinkluose, kad jis grįžo į Ispaniją prieš keturias savaites“, – keistą istoriją pasakojo lygos valdybos narys Davidas Moranas.

BBC kalbintas mirusiu paskelbtas žaidėjas tikino, kad buvo juokinga stebėti savo paties mirtį.

„Man prieš savaitę paskambino klubas ir sakė, kad išgirsiu kažkokių naujienų apie save. Galvojau, kad tai bus kokia lūžusi koja. Tokio balto melo būna visada. Nekreipiau į tai dėmesio. Kai pamačiau, kad mane paskelbė mirusiu, susisiekiau su klubu ir jie manęs atsiprašė. Tikriausiai jie nesurinko pakankamai žaidėjų ir norėjo, kad mačas būtų atidėtas“, – svarstė pagrindinis istorijos herojus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius