Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Manchester City“ laimėjo derbį Old Traforde ir pasiekė visų laikų rekordą

„Manchester City“ klubas sustiprino lyderio pozicijas Anglijos „Premier“ lygoje. Pepo Guardiolos auklėtiniai Old Traforde įveikė „Manchester United“ ekipą rezultatu 2:1.
„Manchester United“ – „Manchester City“
„Manchester United“ – „Manchester City“ / „Scanpix“ nuotr.

Davidas Silva išvedė svečius į priekį 43-ią minutę. Marcusui Rashfordui po kelių minučių rezultatą pavyko išlyginti, tačiau antro kėlinio pradžioje Davidui De Gea vėl teko traukti kamuolį iš vartų.

„Manchester City“ gynėjas Nicolas Otamendi pasižymėjo 54-ą minutę ir atnešė „miestiečiams“ jau 14-ą pergalę iš eilės. Tai visų laikų Anglijos elitinio diviziono rekordas.

Iki šiol rekordas, 13 pergalių iš eilės, priklausė 4 klubams: „Chelsea“ (2016-17 m.), „Arsenal“ (2001-02 m.), „Sunderland“ (1891-92 m.) ir, žinoma, pačiam „City“ klubui.

Romelu Lukaku mačo pabaigoje turėjo idealų šansą išlyginti rezultatą, tačiau vos iš kelių metrų smūgiavęs belgas pataikė vartininkui Edersonui į veidą.

„City“ nutraukė „Manchester United“ namuose nepralaimėtų 24 rungtynių seriją (W14 D10) ir, galima sakyti, šeimininkavo Old Traforde.

P.Guardiolos komanda kamuolį kontroliavo 65 proc. laiko ir atliko 14 smūgių (šeimininkai – 8).

Jose Mourinho įveikė P.Guardiolą tik 4 iš 20 susitikimų įvairiuose turnyruose (W4 D7 L10). Ir tik viena šių pergalių, pasiekta lygos varžybose (2:1 „Real“ prieš „Barcelona“ 2012 metais).

„Man City“ Old Traford stadione vykusiose „Premier“ lygos rungtynėse dabar yra įmušusi 29 įvarčius – daugiau nei bet kuri kita lygos komanda.

46 taškus turintis „City“ atotrūkį nuo antroje vietoje esančios J.Mourinho vienuolikės padidino iki 11 taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius