Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Manchester City“ triumfas – po „Chelsea“ vartininko akibrokšto ir baudinių serijos

Anglijos futbolo lygos taurės finalas padovanojo tikrą dramą. Vemblio stadione „Manchester City“ klubas po baudinių serijos 4:3 palaužė Londono „Chelsea“ ekipą ir iškovojo pirmąjį sezono titulą.
„Manchester City“
„Manchester City“ / „Scanpix“ nuotr.

Baudinių serijoje „Chelsea“ futbolininkai suklydo dukart - baudinių neįmušė pirmasis prie kamuolio stojęs Jorginho ir Davidas Luizas.

Mančesterio ekipoje baudinio nerealizavo tik Leroy Sane, bet lemiamą baudinį įmušė Raheemas Sterlingas, nulėmęs „Manchester City“ triumfą.

„Premier“ lygos rungtynėse „Manchester City“ buvo sutriuškinęs „Chelsea“ net 6:0. Po šių rungtynių pasklido kalbos, kad Londono klubo treneriui Maurizio Sarri yra iškeltas uždavinys laimėti šią taurę arba jis neteks darbo.

„Chelsea“ nusprendė imtis saugios taktikos ir pirmajame kėlinyje visiškai nieko nesukūrė.

Po ypač nykaus pirmojo kėlinio 57 minutę įvartį mušė Sergio Aguero, bet teisėjas pasinaudojęs VAR sistema nustatė nuošalę ir įvarčio neįskaitė.

Abi komandos įjungė aukštesnę pavarą, tačiau įvarčio pasiekti taip ir nesugebėjo. Nugalėtojo neišaiškino ir pratęsimas, todėl komandos stojo mušti 11 metrų baudinių.

Pratęsimo metu vartininkas Kepa Arrizabalaga kentėjo nuo mėšlungio ir M.Sarri nusprendė jį pakeisti, bet futbolininkas tiesiog atsisakė palikti aikštę.

Mančesterio klubas šį titulą iškovojo jau šeštą kartą. „Chelsea“ lygos taurę yra laimėjęs penkis kartus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius