Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Manchester City“ žengė dar vieną žingsnį link „Premier“ lygos čempionų titulo

Sensacingai iš UEFA Čempionų lygos eliminuota „Manchester City“ ekipa atsigriebė vietiniame fronte, kuriame po šio savaitgalio dar labiau sustiprino savo šansus antrus metus paeiliui iškovoti čempionės trofėjų. 36-ojo turo rungtynėse Pepo Guardiolos auklėtiniai net 5:0 namuose sutalžė „Newcastle United“.
„Manchester City“
„Manchester City“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nugalėtojams dublį surinko Raheemas Sterlingas (19 ir 90+3 min.), po vieną tikslų smūgį pridėjo Aymericas Laporte (38 min.), Rodri (61 min.) ir Philas Fodenas (90 min.).

Kadangi vakar du taškus prarado „Liverpool“, dabar Mančesterio ekipa nuo artimiausių persekiotojų yra atitrūkusi trimis taškais ir per likusius du turus turi prabangą sykį sužaisti lygiosiomis.

„Miestiečiams“ liko trejos rungtynės su „Wolverhamton Wanderers“, Birmingamo „Aston Villa“ ir Londono „West Ham“.

„Newcastle“ su 43 taškais žengia trylikti.

Labai svarbią pergalę sekmadienį iškovojo dėl UEFA Čempionų lygos bilieto kovojantis Londono „Arsenal“, namuose 2:1 įveikęs „Leeds United“.

Du greitus įvarčius šeimininkams pelnė Edi Nketiah (5 ir 10 min.), o netrukus sostinės ekipa dar ir įgavo pranašumą aikštėje, kadangi raudona kortele buvo nubaustas Luke'as Ayiingas.

Visi svečiai likusį rungtynių laiką kovojo garbingai, o po 66 min. pelnyto Diego Llorentes įvarčio sukūrė nemenką spaudimą favoritams, keletą sykių būdami arti išlyginamojo įvarčio.

Pergalė „Arsenal“ klubui ne tik leidžia išlikti ketvirtoje „Premier“ lygos pozicijoje, bet ir iki vienintelio taško prisivyti „Chelsea“. Nuo „Tottenham“ jie yra atitrūkę keturiais taškais.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius