-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Manchester United“ iš panosės – PSG siūlo darbą Jose Mourinho

„Paris Saint-Germain“ prezidentas Nasseras Al-Khelaifi po eilinio klubo iškritimo iš Čempionų lygos turnyro susisiekė su Jose Mourinho agentu Jorge Mendesu dėl portugalo galimybės dirbti Paryžiaus klube.
Jose Mourinho
Jose Mourinho / AFP/„Scanpix“ nuotr.

PSG klubo vadovas liko nusivylęs Laurento Blanco darbu Prancūzijos komandoje. Dabartinis PSG treneris per tris sezonus taip ir nesugebėjo klubo atvesti toliau nei Čempionų lygos ketvirtfinalis.

Pasak „Sky Sports“, J.Mourinho nenusiteikęs sudarinėti sutarčių be sezono pabaigos ir vis dar įdėmiai stebi situaciją „Manchester United“ gretose.

„Scanpix“ nuotr./Laurent'as Blanc'as
„Scanpix“ nuotr./Laurent'as Blanc'as

Jau ne vieną mėnesį kalbama, kad portugalas „Man Utd“ trenerio poste po sezono pakeis Louisą van Gaalą. Buvo gandų, kad su portugalu jau susitarta, tačiau J.Mourinho neseniai juos paneigė.

„Sky Sports“ teigia, kad J.Mourinho jau seniai palaiko draugiškus ryšius su N.Al-Khelaifi, kuris jau du kartus bandė privilioti portugalą į PSG. Katarietis yra įsitikinęs, kad būtent J.Mourinho gali atvesti klubą iki išsvajotojo Čempionų lygos titulo.

N.Al-Khelaifi po PSG fiasko Čempionų lygoje, kaip tai pavadino „L'Equipe“, teigė, kad L.Blancas per daug rizikavo, pasirinkdamas trijų gynėjų liniją atsakomosioms rungtynėms su „Manchester City“.

Su PSG ekipa L.Blancas vasario mėnesį atnaujino sutartį, kuri dabar galioja iki 2018 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius