Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Puolėjų krizės ištiktas „Manchester United“ išsigelbėjo per pridėtą laiką

Anglijos „Premier“ lygos tryliktojo turo rungtynėse „Man Utd“ futbolininkai pasiekė antrą pergalę iš eilės. Kvapą gniaužiančioje dvikovoje „raudonieji velniai“ 2:1 palaužė „Watford“ ekipą.
„Premier lyga“: „Watford“ – „Man Utd“
„Premier lyga“: „Watford“ – „Man Utd“ / „Scanpix“ nuotr.

Pirmąjį įvartį šiose rungtynėse „Man Utd“ pelnė jau vienuoliktąją minutę. Po puikaus Andero Herreros perdavimo kamuolį į viršutinį vartų kampą pasiuntė retai startinėje sudėtyje blizgantis Nyderlandų rinktinės saugas Memphis Depay’us. Rezultatyvų perdavimą atlikęs A.Herrera 25-ą minutę dėl traumos buvo priverstas palikti aikštę.

Praėjus lygiai dešimčiai minučių po pirmojo dvikovos įvarčio, Giedriaus Arlauskio atstovaujamas „Watford“ klubas turėjo neblogą progą išlyginti rezultatą. Po aikštės viduryje padarytos Ashley Youngo klaidos Odionas Ighalo, atlikęs keletą klaidinamų judesių, atsidūrė „raudonųjų velnių“ baudos aikštelėje, tačiau savo šansą iššvaistė netiksliu smūgiu.

Antrajame kėlinyje „Watford“ tarsi pabudo iš letargo miego. Vis dėlto išlyginamąjį įvartį G.Arlauskio komanda pelnė tik po abejotino teisėjo sprendimo – 87-ą minutę nuo vienuolikos metrų žymos kamuolį į vartus pasiuntė Troy'us Deeney.

Deja, T.Deeney džiaugsmas truko neilgai. Rungtynių pabaigoje po Bastiano Schweinsteigerio smūgio tas pats „Watford“ puolėjas kamuolį pasiuntė šįkart jau į savo vartus.

Aštuntą pergalę „Premier“ lygoje išplėšusi „Man Utd“ ekipa su 27-iais taškais trumpam atsidūrė turnyrinės lentelės viršūnėje. Tiesa, situacija gali netrukus pasikeisti, nes ne už ilgo į tryliktojo turo dvikovas stos pergalių siekiantys Londono „Arsenal“ ir „Manchester City“ klubai.

Arseno Wengero treniruojama sostinės komanda svečiuose rungtyniaus prieš „West Bromwich“ Tuo tarpu laukiamiausioje šio savaitgalio „Premier“ lygos akistatoje „miestiečiai“ kovos su Jurgeno Kloppo vadovaujamu „Liverpool“ klubu.

Antrą nesėkmę iš eilės patyrusi „Watford“ ekipa su keturiomis pergalėmis ir penkiais pralaimėjimais užima vienuoliktą vietą, o kitame ture susikaus su „Premier“ lygos autsaideriais „Aston Villa“ futbolininkais.

Lietuvos rinktinės vartininkas G.Arlauskis tradiciškai liko ant suolo.

„Watford“ – „Man Utd“ 1:2
11' [0:1] M.Depay'us
87' [1:1] T.Deeney (11 m baudinys)
90' [1:2] T.Deeney (į savus vartus)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius