-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Manchester United“ puolimą nori sustiprinti Harry Kane'u ir Roberto Firmino

Sugrįžimui į UEFA Čempionų lygą besirengiantis „Manchester United“ klubas toliau aktyviai ieško naujų pirkinių. „Sky Sports“ praneša, kad „Raudonieji velniai“ tariasi dėl „Premier“ lygos sezono staigmenos Harry Kane'o ir jaunojo brazilo Roberto Firmino įsigijimo.
Harry Kane'as
Harry Kane'as / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

„Sky Sports“ šaltinių teigimu, „Manchester United“ domisi 21-erių „Tottenham Hotspur“ puolėju H.Kane'u nepaisant to, kad žaidėjas yra sakęs, kad šią vasarą į kitą ekipą nesikels.

Jaunasis „Spurs“ puolėjas šį sezoną pripažintas geriausiu jaunuoju „Premier“ lygos futbolininku. Per 34 rungtynes jis pasižymėjo 21 įvarčiu ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus, o Anglijos rinktinėje debiutavo įvarčiu į Lietuvos nacionalinės ekipos vartus.

Sunku tikėtis, kad „Tottenham“ parduos savoje akademijoje užaugintą talentą. Jei ir parduos – piniginę teks pakratyti kaip reikiant.

Pranešama ir apie 23 metų „Hoffenheim“ klubo atakuojančio saugo ir puolėjo Roberto Firmino pirkimą. Anot „Sky Deutschland“, jau yra sutarta, kad brazilas paliks komandą už maždaug 30 mln. eurų išpirką.

Kiek anksčiau buvo skelbta, kad „Manchester United“ jau susitarė su Bundeslygos klubu dėl 18 mln. eurų perėjimo sumos.

Jaunasis brazilas per 33 susitikimus Vokietijos čempionate klubui įmušė 7 įvarčius ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų. Brazilijos rinktinėje R.Firmino per 6 susitikimus pasižymėjo jau trimis taikliais smūgiais.

Abu futbolininkai „Manchester United“ ekipoje turėtų pakeisti išvykstantį Radamelį Falcao ir greičiausiai ekipą paliksiantį Robiną van Persie.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius