-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Marijampolės „Sūduvą“ sutriuškinę serbai džiūgauja: „Galėjo būti 5:0“

Marijampolės „Sūduva“ skaudžiu pralaimėjimu pradėjo antrąjį Čempionų lygos atrankos etapą. Belgrado „Crvena zvezda“ šventė užtikrintą pergalę 3:0 ir yra įsitikinę savo pranašumu.
„Crvena Zvezda“ – „Sūduva“
„Crvena Zvezda“ – „Sūduva“ / „Scanpix“ nuotr.

Daugiausia serbų pagyrų sulaukė dviejų įvarčių autorius Nemanja Radonjičius ir Lorenzo Ebecilio, kuris įmušė vieną įvartį ir sukūrė dar kelias pavojingas progas.

„Crvena Zvezda“ sporto direktorius Mitaras Mrkela teigė, kad puolėjas pademonstravo dar tik 60 proc. savo galimybių.

Pats L.Ebecilio buvo įsitikinęs, kad jo komanda galėjo dominuoti dar labiau: „Kalbėjau su komandos draugais, rezultatas turėjo būti 5:0. Tačiau dar nebaigėme šio etapo. Tikimės sunkių rungtynių Marijampolėje.“

Beje, L.Ebicilio yra buvęs Nikosijos APOEL žaidėjas, kurį „Sūduva“ pašalino iš Čempionų lygos pirmajame etape.

Belgrado klubo kapitonas Vujadinas Savičius jau trumpai pakomentavo ir varžovus kitame etape. Po pirmųjų rungtynių Trnavos „Spartak“ 2:0 nugalėjo Varšuvos „Legia“ ekipą.

„Nepasakyčiau, kad tai labai didelė staigmena. Galbūt mums būtų lengviau žaisti su jais, nes jie kiek lengvesnė komanda nei „Legia“ klubas“, – kalbėjo V.Savičius.

Belgrado treneris Vladanas Milojevičius džiaugėsi pergale, bet pabrėžė, kad tai tik pirmas žingsnis. Be to, serbų trenerį sukrėtė Graikijos gaisrų tragedija. V.Milojevičius ilgą laiką dirbo šioje šalyje ir pareiškė užuojautą nukentėjusiems.

Prieš „Sūduvos“ ir „Crvena Zvezda“ rungtynių buvo surengta tylos minutė pagerbti aukoms.

„Mes nusipelnėme pergalės. Mes žaidėme dar geriau nei praėjusiame mače, pamažu įgauname formą. Tačiau mes gerbiame „Sūduvą“. Jie išmetė APOEL. Tikimės sunkių rungtynių kitą savaitę. Mes žaisime lyg rezultatas būtų 0:0“, – tikino „Crvena Zvezda“ treneris.

„Scanpix“ nuotr./Vladanas Milojevičius
„Scanpix“ nuotr./Vladanas Milojevičius

Didžiausio Serbijos dienraščio „Blic“ apžvalgininkai liaupsino „Cvena Zvezda“ žaidimą: „Nuo pat rungtynių pradžios buvo matyti, kad lietuviai pralaimėjimo neišvengs. Antrajame kėlinyje jau matėsi, kad svečiai labai laukia rungtynių pabaigos.“

Kitas dienraštis „Kurir“ įsitikinęs, kad Belgrado klubas neturės jokių problemų Lietuvoje: „Ne tik dėl susikrauto pranašumo, bet ir akivaizdaus komandų lygio skirtumo.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius