Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijampolės „Sūduva“ Utenoje pažemino „Utenį“

Po du įvarčius kiekviename kėlinyje įmušusi Marijampolės „Sūduva“ galingai užbaigė A lygos ratą. Suvalkijos komanda svečiuose nepasigailėjo turnyro lentelės apačioje esančio Utenos „Utenio“, kuriam tai buvo jau šeštoji nesėkmė paeiliui – 4:0 (2:0).
Admiras Kecapas
Admiras Kecapas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Uteniui“ šiose rungtynėse teko verstis be traumuotų Armino Vaskelos ir Mykolo Krasnovskio bei diskvalifikuoto Roberto Freidgeimo, pailsėti leista ant atsarginių suolo likusiam Eligijui Jankauskui, atstovavusiam jaunimo rinktinei. Vyr. treneris Olegas Boičyšinas vartus patikėjo jaunajam Lukui Paukštei.

Trečiąsias rungtynes starto vienuolikėje pradėjęs uteniškių vartininkas jau 7-ą minutę buvo priverstas išimti kamuolį iš tinklo, kur jį galva pasiuntė be priežiūros baudos aikštelėje paliktas Admiras Kecapas.

Nuo rungtynių pradžios paėmusi iniciatyvą į savo rankas ir įmušusi greitą įvartį „Sūduva“ neatsipalaidavo ir tęsė varžovų spaudimą ir persvarą padvigubino nesužaidus nei 20 minučių. Po A.Kecapo perdavimo Karolis Laukžemis baudos aikštelėje susitvarkė su jį prižiūrėjusiu Benu Spietiniu ir smūgiavo tiksliai.

Dar po kelių minučių už galvos griebėsi Valentinas Baranovskis. Saugas kyštelėjo koją po E.Veliulio perdavimo, tačiau kamuolį nukreipė į skersinį, o pakartotinį K.Laukžemio smūgį šuoliu už vartų nukreipė uteniškių vartininkas.

Iki tol vos kartą į vartus mušęs „Utenis“ turėjo puikią progą sušvelninti rezultatą prieš pertrauką, kai, neatsargiai sužaidus Milanui Jablanui, prieš vartus iššoko Jevgenijus Morozas, bet saugui pergudrauti Ivano Kardumo nepavyko.

Iškart po to darsyk pasižymėti privalėjo ir K.Laužemis, bet akistatą su L.Paukšte laimėjo puikiai sužaidęs aikštės šeimininkų vartininkas.

Iškart po pertraukos „Utenis“ į kovą metė E.Jankauską. Netrukus keitimą teko atlikti ir svečiams, nes mačo tęsti nebegalėjo traumą patyręs pirmojo įvarčio autorius A.Kecapas. Taip pat, „Sūduvos“ sirgalių džiaugsmui, po keitimo į aikštę išbėgo ir Tomas Radzinevičius.

Traumą išsigydžiusiam puolėjui įsirašyti įvartį į savo sąskaitą neprireikė nei dešimties minučių. Kraštu prasiveržęs E.Veliulis aštriu perdavimu padarė viską, kad baudos aikštelėje kamuolio sulaukusiam T.Radzinevičiui beliktų pataikyti į vartų kampą.

Tašką rungtynėse padėjo dar vienas nuo suolo pakilęs futbolininkas. Andro Švrljugos perdavimo nepavyko nutraukti po kojomis kritusiam gynėjui, o neleisdamas kamuoliui nukristi ant žemės savo įvartį įmušė ir Marius Šoblinskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius