Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirusiu laikytas futbolininkas po ketverių metų atrastas Vokietijoje

Vokietijos futbolą pirmadienį supurtė netikėta žinia. „Bild“ pranešė „radęs“ iš Kongo kilusį Hiannicką Kambą, kuris dar 2016-ųjų sausį buvo paskelbtas mirusiu po automobilio avarijos.
Hiannickas Kamba
Hiannickas Kamba / „Facebook“ nuotr.
Temos: 1 Vokietija

Dabar jau 33-ejų afrikietis rastas Gelzenkirchene. Pranešama, kad jis pastaruoju metu dirbo inžinieriumi energijos tiekimo įmonėje.

Apie tragišką H.Kambos mirtį buvo pranešta dar 2016 m. sausio 9-ąją, kai paskelbta, kad futbolininkas gimtajame Konge pateko į avariją.

Vokietijos aštuntosios lygos „VfS Huls“ klubas, kuriame H.Kamba žaidė iki tariamos mirties, gedėjo futbolininko, o jo žmona iš Vokietijos draudimo bendrovių susišlavė šešiaženklę sumą.

Visgi dabar paaiškėjo, kad tai tebuvo apgaulė.

Kaip tikina pats H.Kamba, lemtingąjį 2016-ųjų sausio vakarą draugai Konge jį paliko vieną be dokumentų, pinigų ir telefono.

Dabar jis ketina liudyti teisme prieš žmoną, kuri įtariama stambaus masto sukčiavimu.

Manoma, kad H.Kambos žmona žinojo apie vyro likimą, tačiau suklastojo jo mirties liudijimą ir taip gavo apvalią pinigų sumą. Pati futbolininko žmona tikina apie tai, kad H.Kamba gyvas, taip pat sužinojusi ką tik.

Kongietis jaunystėje atstovavo Gelzenkircheno „Schalke“ jaunimo komandai, kurioje žaidė kartu su dabartiniu Vokietijos rinktinės vartininku Manueliu Neueriu.

Talentingu gynėju laikytas futbolininkas sulaukęs pilnametystės buvo pasirašęs ir kontraktą su klubu, tačiau ilgai aukščiausiame lygyje neišsilaikė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius