Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Miuncheno „Bayern“ įsigijo perspektyvų saugą Sebastianą Rode'ą

Miuncheno „Bayern“ klubas paskelbė, kad įsigijo Frankfurto „Eintracht“ klubo saugą Sebastianą Rode'ą. Skelbiama, kad 23-ejų metų futbolininkas su Vokietijos čempionais pasirašė 4 metų sutartį, o oficialiu komandos nariu taps šią vasarą. Šią informaciją patvirtino ir Bavarijos klubas.
Sebastianas Rode'as
Sebastianas Rode'as / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Saugas, kurio sutartis su „Eintracht“ baigia galioti šią vasarą, su „Bayern“ buvo siejamas dar žiemą, kai apie galimą perėjimą buvo užsiminęs Frankfurto klubo sporto direktorius Bruno Hubneris.

„Esu labai laimingas kad šis perėjimas įvyko“, – teigė futbolininkas oficialiai šalies čempionų svetainei internete.

„Perėjimas į „Bayern“ yra didelis žingsis mano karjeroje. Miunchene trokštu atsiskleisti bei iškovoti daugybę titulų su būsimais komandos draugais“, – džiaugsmo neslėpė futbolininkas.

„Sebastianas Rode'as yra tikras profesionalas. Jis žaidžia aukščiausiu lygiu. Net neabejoju, kad mūsų komandai ateityje jis bus labai svarbus futbolininkas“, – pridėjo „Bayern“ sporto direktorius Matthias Sammeris.

Savo karjerą futbolininkas pradėjo Ofenbacho „Kickers“ klube, o 2010 metų vasarą už 300 tūkstančių eurų perėjimo mokestį prisijungė prie „Eintracht“. Šiame sezone atstovaudamas Armino Veho vadovaujamai ekipai vokietis sužaidė 28 rungtynes bei pasižymėjo vienu įvarčiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius