Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Monaco“ priklausantis lietuvis: „Atstovauti savo šaliai – neapsakomas jausmas“

Lietuvos U-21 rinktinė ruošiasi Europos čempionato atrankos dvikovai su Suomija, o į stovyklą susirinkę žaidėjai neslėpė gerų emocijų ir noro darbuotis dėl bendro tikslo.
Edgaras Utkus
Edgaras Utkus / LFF nuotr.

Stovykloje Gargžduose su komanda dirba septyni naujokai, kurie paliko įspūdį vyriausiojo trenerio Carito Falcho štabui. Strategas ketina įvertinti naujokų galimybes, o jas įrodyti trokšta ir saugas Edgaras Utkus, kuris prieš kelis mėnesius paliko Nacionalinę futbolo akademiją ir tapo prestižinio „Monaco“ klubo nariu.

„Aišku, esu labai laimingas, jog buvau pakviestas į šią rinktinę, nes tai man yra pirmas kartas. Dabar bandysiu įrodyti, kad ne veltui sulaukiau kvietimo. Jaučiasi didesnis intensyvumas ir tempo pasikeitimas. Visas kolektyvas ir aplinka yra super“, – teigė 17-metis talentas, kuris jau spėjo sužaisti už U-17 ir U-19 rinktines Europos čempionato atrankos varžybose.

E.Utkus pripažino, jog jaučia lygių skirtumą Prancūzijoje: „Monako klube žaidžiu U-19 komandoje, tačiau žadėjo, jog nuo vasaros prisijungsiu prie antrosios komandos. Čia sukurtos nuostabios sąlygos tobulėti – tiek treniravimosi, tiek trenerių, personalo ir varžybų atžvilgiu. Visgi visada bus skirtingi dalykai atstovauti Lietuvai, savo šaliai, ir žaisti klube, tad pakvietimas į rinktinę yra aukščiau. Atstovauti rinktinei yra kažkas neapsakomo“.

VIDEO: Edgaras Utkus ir Marius Adamonis džiaugiasi atvykę į U-21 rinktinę

Savo ruožtu „Salernitana“ klube meistriškumą keliantis Marius Adamonis atvyksta į stovyklą ne pirmą kartą: „Smagu visada sugrįžti, pamatyti draugus ir kolegas, susipažinti su naujais žaidėjais. Pirmadienį turėjome labiau įvadinę treniruotę, nes kai kurie turėjo rungtynes savaitgalį, o kiti – laisvas dienas“.

Šios stovyklos metu su komanda dirba vartininkai Titas Krapikas bei naujokas Ovidijus Šiaulys, o M.Adamonis neslepia, jog jaučia konkurenciją, tačiau, tai, pasak jo yra tik į naudą ir žada, jog penktadienį į Gargždus atvykę žiūrovai sulauks visiško atsidavimo iš Lietuvos komandos.

„Konkurencija yra, tačiau ji yra darbinė. Einame į kiekvienas rungtynes laimėti, atiduodame viską ir žiūrime į priekį“, – teigė panevėžietis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius