Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Muilo operos“ pabaiga: Neymaras pasirašys naują ilgalaikę sutartį su PSG

„Neymaro kontrakto muilo opera pasiekė paskutinį savo skyrių“, – apie Brazilijos futbolo žvaigždės sprendimą galiausiai ilgam susieti savo ateitį su Paryžiaus „Saint-Germain“ ekipa trimituoja ispanų portalas AS.
Neymaras
Neymaras / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Prancūzų „L'Equipe“ šaltiniai skelbia, kad jau šiandien (šeštadienį) Neymaras suraitys parašą ant naujos Paryžiaus ekipos sutarties dar penkeriems metams iki pat 2026-ųjų.

Neymaro kontraktas su Prancūzijos čempionais būtų galiojęs iki 2022 metų vasaros, tačiau PSG klubas savo žvaigždei nieko nelaukęs įteikė naują ilgalaikę sutartį.

29-erių puolėjas buvo siejamas ir su savo buvusiu klubu „Barcelona“, tačiau finansinėje duobėje atsidūrę katalonai yra tiesiog nepajėgūs įsigyti futbolininko su milžinišku kontraktu.

„Scanpix“ nuotr./Neymaras ir Kylianas Mbappe
„Scanpix“ nuotr./Neymaras ir Kylianas Mbappe

Tolimesni PSG vadovybės darbai – visais įmanomais būdais išlaikyti savo ryškiausią talentą Kylianą Mbappe, kurio kontraktas baigsis taip pat 2022 metais, bei į Paryžių nutupdyti Lionelį Messį, praneša ispanų „Marca“.

PSG ekipa savo pasirodymą šių metų UEFA Čempionų lygoje baigė pusfinalyje, o Prancūzijos čempionate įnirtingai pešasi dėl pirmosios pozicijos – keturiais taškais atsilieka nuo lyderių „Lille“, tačiau turi vienerias rungtynes atsargoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius