-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

N'Golo Kante geriausiu „Premier“ lygoje pripažino ir žurnalistai

Londono „Chelsea“ aikštės generolas N'Golo Kante laimėjo ir antrą asmeninį prizą. Prancūzas pripažintas geriausiu „Premier“ lygos žaidėju žurnalistų rinkimuose.
N'Golo Kante
N'Golo Kante / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Football Writers' Player of the Year“ prizas 26 metų vidurio saugui jau antrasis šį sezoną – prieš tai jį geriausiu pripažino Anglijos profesionalių futbolininkų asociacija (PFA).

N'Golo Kante taip pat antrą sezoną iš eilės yra išrenkamas į geriausių lygos žaidėjų vienuolikę ir greičiausiai antrą sezoną iš eilės taps ir „Premier“ lygos čempionu.

Prieš dvejus metus kukliame prancūzų „Caen“ klube žaidęs saugas praėjusį sezoną buvo vienas svarbiausių titulą laimėjusios „Leicester City“ žaidėjų. Kone iš niekur išdygęs 169 cm ūgio saugas pateko ir į Prancūzijos rinktinę, Europos futbolo čempionate iškovojusią sidabrą.

Šį sezoną N.Kante išlaikė fantastišką formą ir yra vienas „Chelsea“ lyderių. Ekipai liko vos keli taškai iki „Premier“ lygos titulo.

Saugas šiemet pelnė tik vieną įvartį ir atliko vieną rezultatyvų perdavimą, tačiau labiausiai jis giriamas už puikų žaidimą gynyboje, sugebėjimą atimti kamuolį kone iš bet ko. Jis pasižymi ir puikiu aikštės matymu, fantastiniu žaidimo skaitymu ir suvokimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius