Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ne itin svetingą Marijampolės publiką liūdinęs V.Čeburinas: „Nekask kitam duobės...“

Vladimiras Čeburinas sulaukė ir ovacijų Marijampolės „Hikvision“ stadione po meistriškai sustabdyto kamuolio šalia šoninės linijos, ir piktesnių šūksnių iš tribūnų. Galiausiai buvęs Suvalkijos futbolo herojus nuliūdino „Sūduvos“ gerbėjus trečiadienio vakarą – kazacho vadovaujamas Vilniaus „Žalgiris“ baudinių serijos pareikalavusioje dramoje įveikė „Sūduvą“ ir žengė į LFF taurės pusfinalį.

0:0 baigėsi ir pagrindinis laikas, ir pratęsimas vėsų vakarą Marijampolėje, tačiau aikštėje buvo karšta – žaidėjai ne kartą kipišavo, pratęsimo pabaigoje Serge'as Nyuiadzi nustūmė Nemanją Ljubisavljevičių ir gavo geltoną kortelę, o galiausiai iš aikštės teisėjas Donatas Rumšas išvijo Mileną Gamakovą, užsidirbusį antrą geltoną kortelę už šiurkščią pražangą.

O ir iš tribūnų skambėjo ne patys svetingiausi šūkiai. Net ir V.Čeburinui, laimėjusiam tris čempionų titulus su „Sūduva“.

„Taip, čia praleidau pusketvirtų metų. Iš sirgalių jau ir negatyvių šūkių atsiranda. Toks gyvenimas, toks futbolo gyvenimas. Kai kurie „Žalgirio“ žaidėjai seniau žaidė „Sūduvoje“, jie taip pat visko sulaukia, bet jie tiesiog dirba savo darbą“, – 15min kalbėjo „Žalgirio“ treneris.

„Labai ačiū mūsų sirgaliams, jie puikiai mus palaikė. Žaidimas daugiausiai vyko aikštės viduryje, vyko daug karštos kovos. Džiugina tai, kad šįkart žygiuojame toliau, įveikę stiprią komandą“, – tęsė V.Čeburinas po pergalės.

Baudinių serijoje prireikė 14-kos smūgių, o žaidėjai nevengė ir pagudrauti. Tiesa, „Sūduvos“ vartininko Makio Giannikolglou sumanymai galiausiai pakišo koją jo paties komandai.

Graikas prieš keletą „Žalgirio“ žaidėjo smūgių kojomis rausė 11 metrų žymą – vartininkas tikėjosi, kad žalgiriečiai paslys ar tinkamai nepataikys į kamuolį, bet galiausiai slydo Semiras Kerla – jo smūgiuotas kamuolys skriejo virš vartų, gynėjas griuvo ant užpakalio, o "Žalgirio" žaidėjai šoko triumfo šokį priešo tvirtovėje.

„Yra toks posakis: nekask kitam duobės, nes pats įkrisi. Šiandien tai ir pamatėme, – sakė V.Čeburinas apie varžovų vartininko gudrybes. – Aišku, baudinių serija yra loterija. Po tokių sunkių ir ilgų rungtynių tai didžiulis išbandymas, bet mums šįkart pavyko.“

Taurės turnyre „Žalgiris“ išskyrė „Sūduvą“, tačiau A lygoje kova dėl titulo netrukus pasieks finišo tiesiąją, kurioje dvi stipriausios Lietuvos komandos kaip reikiant stumdysis petimis.

„Sūduva“ dabar yra pirma su 58 taškais, „Žalgiris“ turi 52 taškus ir dvejas rungtynes atsargoje, tad pagal prarastus taškus – lygybė.

Ar iš trečiadienio dvikovos galima pasisemti idėjų lemiamai sezono atkarpai?

„Tai taurės rungtynės, jos ypatingos, čia viskas vyksta specifiškai. Matėme komandų žaidimo braižą, stilių, kažką iš to pasiimsime, tačiau šiandien rungtynės mums pavyko“, – sakė V.Čeburinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius