Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Negrįžti į treniruotes nusprendęs M.Balotelli turės atsisveikinti su gimtojo miesto klubu

Italijos „Serie A“ čempionato atnaujinimui besiruošiantis „Brescia“ klubas treniruočių procese taip ir nesulaukė puolėjo Mario Balotelli, o ekipos vadovų kantybė ties šiuo klausimu išseko – sutartis jau artimiausiu metu turėtų būti nutraukta, praneša Italijos žiniasklaida.
Mario Balotelli
Mario Balotelli / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Mario Balotelli

Nors Italijos valdžia uždegė žalią šviesą komandinėms treniruotėms, o „Serie A“ čempionatas turėtų būti pratęstas jau birželio 20-ąją, aikštingasis Mario Balotelli gyvena savomis taisyklėmis – futbolininkas taip ir nepasirodė ekipos treniruotėse.

Iš pradžių 29-erių puolėjui buvo pasiūlyta kontraktą nutraukti apibusiu susitarimu, tačiau italui to atsisakius, klubas žaidėjo agentui išsiuntė laišką, kuriame pranešama apie bendradarbiavimo nutraukimą.

Tiesa, žiežirbos tarp M.Balotelli ir ekipos prezidento Massimo Cellino įsiplieskė jau kiek anksčiau, praneša „Sky Sports“.

„Scanpix“ nuotr./Massimo Ciellino
„Scanpix“ nuotr./Massimo Ciellino

Visą savo karjerą po skirtingus Europos klubus besiblaškantis puolėjas praėjusią vasarą su „Brescia“ klubu pasiekė susitarimą dėl trejų metų sutarties.

Būtent praėjusiame sezone Italijos klubas pirmą kartą nuo 2011 metų išsikovojo teisę žaisti „Serie A“ čempionate, tačiau komandos gyvavimas stipriausiame šalies futbolo divizione greičiausiai truks labai trumpai – per 25 turus vos 16 taškų iškovojusi „Brescia“ tūno turnyrinės lentelės dugne.

M.Balotelli šalies čempionate per 19 rungtynių spėjo pasižymėti 5 kartus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius