Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nerijus Vasiliauskas: „Rungtynių „Trakai“ – „Žalgiris“ nugalėtoją lems standartinės padėtys“

Nacionalinės rinktinės aprangą savo laiku vilkėjęs futbolo komentatorius Nerijus Vasiliauskas buvo vienas tų, kuris sezono pradžioje ne tik kad nenurašė „Trakų“, tačiau juos vadino potencialiais pretendentais iškovoti A lygos auksą.
Deividas Šemberas ir Artiomas Gurenka
Deividas Šemberas ir Artiomas Gurenka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Prieš riterių pergalingas rungtynes su „Žalgiriu“ jis buvo vienas tų, kuris teigė, jog vilniečiai nėra tų rungtynių favoritai. Dabar jis sako tą patį.

„Aš ir vėl „Trakų“ nenurašyčiau. Buvau rungtynėse su „Spyriu“ ir mačiau, kokia galinga jėga ši komanda žaidžia. Aišku, galite sakyti, kad „Spyris“ - ne „Žalgiris“, tačiau esmė ne ta. „Trakų“ žaidimo kokybė yra trenerio Valdo Urbono įdėto darbo rezultas“, – dėstė N.Vasiliauskas, kuris pridūrė, kad rungtynių baigtį gali nulemti standartinių padėčių išpildymas.

„Neabejoju, kad bus lygiaverčių varžovų dvikova, o tokiais atvejais didžiulę reikšmę turi standartiniai momentai. Taip pat tokiose rungtynėse labai svarbu įmušti pirmiems, kad būtų šokama pagal tavo dūdelę.

Aišku, abi komandos nežais atviro futbolo – „Trakus“ stabdys „Žalgirio“ vardas, o patys žalgiriečiai irgi žino turnyro lentelę, tad rizikuoti jiems nebus jokios prasmės. Aš galvoju, kad jei kris įvarčiai, tai jie kris po pertraukos.

Kaip ir kiekvienose rungtynėse, šansų turės abi ekipos. Klausimas, kuri sugebės jomis pasinaudoti“, – pasakojo N.Vasiliauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius