Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Net Cristiano Ronaldo žavisi savo įvarčiu, bet Z.Ibrahimovičius turi jam pasiūlymą

Nors Cristiano Ronaldo yra pasiekęs ne vieną rekordą, ir jam šią savaitę įmuštas įvartis Čempionų lygos rungtynėse atrodo ypatingas.
Cristiano Ronaldo pelnė įvartį-gražuolį Čempionų lygos rungtynėse Turine.
Cristiano Ronaldo pelnė įvartį-gražuolį Čempionų lygos rungtynėse Turine. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Madrido „Real“ puolėjas pakilo į orą būdamas nugara į vartus, užsimojo dešine koja virš galvos ir pasiuntė kamuolį pro suakmenėjusį Gianluigi Buffoną.

„CRWOW“, – skelbė „Gazzeta dello Sport“ antraštė, kai Italijos laikraštis sujungė portugalo inicialus ir pasigėrėjimo šūksnį.

64 minutę įvarčiu per save C.Ronaldo prisidėjo prie pergalės 3:0 pirmajame Čempionų lygos ketvirtfinalio mače Turine prieš „Juventus“ antradienį.

„Esu įmušęs kitą panašų įvartį, bet turiu pasakyti, kad šis yra ypatingas. Aš iššokau labai aukštai, akivaizdu, kad šis įvartis ilgai liks atmintyje, – sakė C.Ronaldo. – Aišku, kad tai mano geriausias įvartis.“

Įvartis Turine buvo toks gražus, kad net „Juventus“ sirgaliai plojo C.Ronaldo, nors prieš tai švilpė, kai jis prisiliesdavo prie kamuolio.

„Tai buvo vienas įspūdingiausių momentų man, – pabrėžė C.Ronaldo. – Girdėti plojimus stadione, kuris matė tiek daug didžių žaidėjų, man buvo aukščiausia akimirka. Esu labai laimingas.

Dar vaikystėje man visad patiko „Juventus“, o faktas, kad jo sirgaliai plojo man, ilgai liks širdyje. Visiems italams stadione aš tiesiog noriu pasakyti „Grazie“ (ačiū)“.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo pelnė įvartį-gražuolį Čempionų lygos rungtynėse Turine.
AFP/„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo pelnė įvartį-gražuolį Čempionų lygos rungtynėse Turine.

G.Buffonas, palyginęs C.Ronaldo su Diego Maradona ir Pele, pats su gynėjais, kurie laikomi vieni geriausiais pasaulyje, liko tik stebėtojais – C.Ronaldo smūgis buvo toks staigus, kad vartininkui liko tik ištraukti kamuolį iš vartų.

„Aš išgirdau tik jo spyrio į kamuolį garsą, – sakė „Juventus“ gynėjas Andrea Barzagli. – Įprastai, kai smūgiuoji per save, nepataikai labai tiksliai į kamuolį. Tačiau šiuo atveju mes net nesupratome, kaip jis tai padarė.

Aš nieko negalėjau padaryti, tik žavėtis, kaip ir likę žmonės stadione. Ne tai, kad mes negalėjome jo sulaikyti – niekas negali jo sulaikyti, pažiūrėkite į statistiką.

Jis mirtinas žaidėjas, tikras žudikas.“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo ir Gianluigi Buffonas (kairėje).
AFP/„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo ir Gianluigi Buffonas (kairėje).

Statistika yra įspūdinga. Antradienį Portugalijos puolėjas tapo pirmuoju žaidėju, kuris per Čempionų lygos istoriją pasižymėjo įvarčiais 10 mačų iš eilės – ši serija prasidėjo nuo praėjusių metų finalo su „Juventus“.

33 metų C.Ronaldo, pelnęs daugiausiai įvarčių Čempionų lygoje, pasiuntė kamuolį į vartus 24 kartus per pastarąsias 14 rungtynių.

Pastarasis įvartis paliko įspūdį net Zlatanui Ibrahimovičiui, kuris yra pasiuntęs kamuolį į vartus panašiu būdu, tik smūgiuodamas iš dar toliau per Švedijos rinktinės laimėtas rungtynes 4:2 prieš Angliją 2012 metų lapkritį.

„Tai buvo gražus įvartis, – apie C.Ronaldo įspūdingą smūgį sakė JAV šiuo metu žaidžiantis švedas. – Tačiau jis turėtų pabandyti įmušti iš 40 metrų.“

VIDEO: Zlatan Ibrahimovic amazing 30 yard bicycle kick goal Sweden vs England 4-2

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius