Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neymaro byla: plinta įrašas iš Paryžiaus viešbučio, kuriame jis kaltinamas išprievartavimu

Ryškiausia Brazilijos futbolo žvaigždė šiomis dienomis turi daug problemų. Draugiškame mače su Kataru puolėjas patyrė čiurnos traumą ir praleis netrukus prasidėsiantį „Copa America“ čempionatą. Maža, to internete paplito vaizdo įrašas iš Paryžiaus viešbučio kambario, kuriame jis yra su išprievartavimu jį neseniai apkaltinusia mergina.
Neymaras
Neymaras / „Scanpix“ nuotr.

Trumpame vaizdo įraše matyti, kaip futbolininkas ir moteris atsigula į lovą, o vėliau sukonfliktuoja. Moteris kelis kartus vožia Neymarui per galvą.

San Paulo mieste pateiktame kaltinime moteris teigia, kad buvo išprievartauta.

Moteris, kuri neatskleidžia savo tapatybės, policijai teigė, kad su garsiu futbolininku susitarė susitikti per socialinį tinklą „Instagram“.

Jis jai nupirko bilietą iš San Paulo į Paryžių ir apgyvendino viešbutyje „Hotel Sofitel Paris Arc Du Triomphe“.

Moteris teigė, kad gegužės 15 dieną Neymaras į viešbučio kambarį grįžo girtas ir privertė ją lytiškai santykiauti, nors ji prieštaravo.

VIDEO: Vaizdo įrašas iš Neymaro kambario

Po incidento praėjus dviems dienoms moteris sugrįžo į Braziliją, neįregistravusi užpuolimo, nes bijojo bendrauti su vietos policija.

Pats futbolininkas kaltinimus griežtai neigia ir išplatino oficialų pranešimą: „Šios naujienos nustebino, bet nebuvo visiškai netikėtos, nes prieš kelias dienas Neymarą šantažavo advokatas, kuris atstovauja moters interesams. Visi įrodymai apie šantažą ir neįvykusį išprievartavimą bus pateikti policijai.“

Brazilijos televizijai įvykį komentavo Neymaro tėvas Neymaras dos Santosas: „Akivaizdu, kad tai buvo spąstai. Jeigu mes neįrodysime savo teisybės, bus sniego gniūžtės efektas. Jeigu reiks, mes parodysime Neymaro ir šios merginos susirašinėjimus.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius