Tiesiogiai

Kandidatų spaudos konferencijos po pirmo Prezidento rinkimų turoKandidatų spaudos konferencijos po pirmo Prezidento rinkimų turo

NFL legendos akivaizdoje – „hat-trick'ą“ pelniusio C.Ronaldo spindesys

Centrinės Anglijos „Premier“ lygos 29-ojo turo rungtynės Mančesteryje pritraukė ir NFL legendą, kurio akivaizdoje fantastišką pasirodymą surengė Cristiano Ronaldo. Portugalas pelnė visus tris komandos įvarčius, o jo atstovaujama „Manchester United“ po dramatiškos kovos 3:2 palaužė Londono „Tottenham“.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Rungtynes Mančesteryje stebėjo ir sportinius batelius ant vinies šiemet pakabinusi NFL legenda Tomas Brady, kuris palaikė savo bičiulį Cristiano Ronaldo.

Pastarasis dėl traumos privalėjo praleisti praėjusią savaitę vykusį Mančesterio derbį, kuriame „raudonieji velniai“ buvo sutriuškinti rezultatu 1:4.

37-erių futbolininkas sugrįžo – ir sugrįžo jis su galingu trenksmu. Jau 12-ąją minutę portugalas atliko fantastišką tolimą smūgį ir nepaliko jokių vilčių varžovų vartininkui Hugo Llorisui.

Į C.Ronaldo šedevrą sureagavo ir T.Brady, savo tviteryje pasidalijęs įžymiuoju portugalo šūkiu „Siuu“.

35-ąją minutę Harry Kane'as stojo mušti 11 metrų baudinio po to, kai baudos aikštelėje ranka sužaidė Alexas Tellesas – nors šeimininkų vartininkas atspėjo kamuolio skriejimo kryptį, smūgis buvo toks stiprus, kad Davidui De Gea šansų jį atremti nebuvo.

Visgi netrukus „Man Utd“ ir vėl šovė į priekį, o antrą įvartį jiems taip pat pelnė C.Ronaldo, pasižymėjęs 38-ąją minutę.

Po pertraukos – dar daugiau dramos. 72-ąją minutę Harry Maguire'as įsinešė kamuolį savo vartus, tačiau lemiamą žodį šiame mače tarė ne kas kitas, o C.Ronaldo – portugalo „hat-trick'as“ buvo įtvirtintas 81-ąją minutę, kuomet puolėjas pasižymėjo galva.

Beje, šiame mače Portugalijos futbolo legenda tapo daugiausiai įvarčių oficialiuose susitikimuose (tiek klubuose, tiek rinktinėje) pelniusiu futbolininku per visą žaidimo istoriją – jo sąskaitoje jau net 808 įvarčiai.

Po šios pergalės „Man Utd“ su 50 taškų šoktelėjo į ketvirtą poziciją, tačiau greičiausiai labai neilgam. Laipteliu žemiau esantis Londono „Arsenal“ turi 48 taškus, tačiau yra sužaidęs net ketveriomis rungtynėmis mažiau.

„Tottenham“ su 45 taškais yra septinti, tačiau taip pat turi dar dvi rungtynes atsargoje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius